Pondelok, 2. august, 2021 | Meniny má GustávKrížovkyKrížovky

Úspešná budúcnosť začína štúdiom na FMMR TUKE

Ponúka dennú formu výučby v prezenčnej i kombinovanej metóde štúdia.

Fakulta materiálov, metalurgie a recyklácie pripravuje študentov na úspešnú budúcnosť regionálne, národne i medzinárodne vo významných spoločnostiach, v budovaní vlastných spoločností, vo svete podnikania aj riadenia.

Naši študenti po skončení štúdia získajú kvalifikáciu na post vo vedúcich manažérskych pozíciách, v strojárňach, automobilkách, metalurgických prevádzkach, aj v konštrukčných kanceláriách, ako odborníci v oblasti riadenia a kontroly kvality, ako ekológovia a environmentálni inžinieri, odborníci na technológie výroby tepla a elektriny, ako analytici v laboratóriách a vedci v slovenských a zahraničných výskumných centrách.

Sledujúc aktuálne trendy fakulta neustále rozvíja obsah a ponuku študijných programov, ktoré zohľadňujú budúce požiadavky na trhu práce a vo výskume.

Študijné programy pre dennú formu výučby v prezenčnej metóde štúdia

študijné programy

I. stupeň

II. stupeň

Bakalárske (Bc.)

Inžinierske (Ing.)

Materiály

Materiálové inžinierstvo

Integrované systémy riadenia

Hutníctvo

Spracovanie a recyklácia odpadov

Nové smery v podnikaní, inovácie vo výrobe, vyššia konkurencieschopnosť na trhu praje pripraveným. FMMR ponúka možnosť vzdelávania aj pre tých, ktorí sú už zamestnaní a nemôžu mať celý päťdňový priestor vyčlenený len na výučbu. Kombinovaná metóda výučby je organizovaná tak, že 50 % výučby je zabezpečených dištančnou formou.

Študijné programy pre dennú formu výučby v kombinovanej metóde štúdia

študijné programy

I. stupeň

II. stupeň

Bakalárske (Bc.)

Inžinierske (Ing.)

Materiály

Materiálové inžinierstvo

Hutníctvo

Spracovanie a recyklácia odpadov

-

Fakulta podporuje svojich študentov komplexne, aj individuálne. Naši študenti sa učia v prostredí laboratórií a polo-prevádzok zameraných na praktické zručnosti prostredníctvom experimentálnych cvičení, na prednáškach a seminároch s účasťou nielen pedagógov fakulty, ale aj odborníkov z praxe.

Všetci pedagógovia fakulty sú súčasťou vedeckých aktivít, ktorých cieľom je pripraviť každého študenta fakulty na jeho úspešnú budúcu kariéru.

Podajte prihlášku, staňte sa našim študentom už dnes a využite všetky možnosti, ktoré ponúka naša fakulta.

BEZ PRIJÍMACÍCH SKÚŠOK

• Termín podania prihlášky: 30.06.2021
  • Poplatok: 20 €- elektronická prihláška,v nevyhnutných prípadoch (30 € - papierová prihláška)

Prečo u nás študovať?