Sobota, 13. august, 2022 | Meniny má Ľubomír

Nemocnica AGEL Košice-Šaca získala ocenenie Zlatý Aeskulap

Spoločnosť AGEL a.s. udelila Nemocnici AGEL Košice-Šaca ocenenie Zlatý Aeskulap za rok 2019 v kategórii Spoločnosť roka.

Vedenie nemocnice AGEL Košice-Šaca a jej zamestnanci sa v týchto dňoch tešia z ďalšieho ocenenia. Nemocnica zaznamenala úspech medzi zdravotníckymi zariadeniami skupiny AGEL ziskom ocenenia Zlatý Aeskulap 2019 v kategórii Spoločnosť roka. Spoločnosť AGEL a.s. každoročne vyhodnocuje výsledky jednotlivých nemocníc a oceňuje individuálne osobnosti z radov lekárov a sestier patriacich do siete zdravotníckych zariadení skupiny AGEL. Odovzdávanie cien za rok 2019 sa z dôvodu epidémie koronavírusu vlani neuskutočnilo, preto boli ocenenia za roky 2019 a 2020 odovzdávané súčasne. Cenu Zlatý Aeskulap 2019 prevzal riaditeľ Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Pavol Rusnák, MBA od predsedu predstavenstva skupiny AGEL Ing. Tomáša Chreneka, Ph.D. „Vážime si každé ocenenie, ktoré je odmenou za dennodenné úsilie všetkých zamestnancov a zároveň vizitkou, že svoju prácu robíme dobre a s presvedčením, že naši pacienti a klienti si zaslúžia tú najlepšiu zdravotnú starostlivosť,“ vyjadril sa na margo získania ocenenia riaditeľ Nemocnice AGEL Košice-Šaca, MUDr. Pavol Rusnák, MBA.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Za architektonickým unikátom Apúlie cestujte do mestečka Alberobello.

INZERCIA 12. aug

Západoslovenská distribučná prinavráti koridoru pod VVN vedení v Pečnianskom lese prírodný charakter

INZERCIA 11. aug

Aký je rozdiel medzi palivami na čerpacích staniciach a tými, ktoré poháňajú monoposty F1?

11. aug
SkryťZatvoriť reklamu