Utorok, 27. júl, 2021 | Meniny má BoženaKrížovkyKrížovky

Nemocnica AGEL Košice-Šaca získala ocenenie Zlatý Aeskulap

Spoločnosť AGEL a.s. udelila Nemocnici AGEL Košice-Šaca ocenenie Zlatý Aeskulap za rok 2019 v kategórii Spoločnosť roka.

Vedenie nemocnice AGEL Košice-Šaca a jej zamestnanci sa v týchto dňoch tešia z ďalšieho ocenenia. Nemocnica zaznamenala úspech medzi zdravotníckymi zariadeniami skupiny AGEL ziskom ocenenia Zlatý Aeskulap 2019 v kategórii Spoločnosť roka. Spoločnosť AGEL a.s. každoročne vyhodnocuje výsledky jednotlivých nemocníc a oceňuje individuálne osobnosti z radov lekárov a sestier patriacich do siete zdravotníckych zariadení skupiny AGEL. Odovzdávanie cien za rok 2019 sa z dôvodu epidémie koronavírusu vlani neuskutočnilo, preto boli ocenenia za roky 2019 a 2020 odovzdávané súčasne. Cenu Zlatý Aeskulap 2019 prevzal riaditeľ Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Pavol Rusnák, MBA od predsedu predstavenstva skupiny AGEL Ing. Tomáša Chreneka, Ph.D. „Vážime si každé ocenenie, ktoré je odmenou za dennodenné úsilie všetkých zamestnancov a zároveň vizitkou, že svoju prácu robíme dobre a s presvedčením, že naši pacienti a klienti si zaslúžia tú najlepšiu zdravotnú starostlivosť,“ vyjadril sa na margo získania ocenenia riaditeľ Nemocnice AGEL Košice-Šaca, MUDr. Pavol Rusnák, MBA.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Sladké plody brusnice si okrem lahodného koláča spájame i s liečbou ochorení vylučovacej sústavy. Právom.

3 h

Skúter Medley je praktický, spoľahlivý a bezpečný, ako stvorený na mestské cesty.

10 h

S Prémium bez reklamy máte odomknuté všetky články na SME.sk a bez reklamy.

10 h