Od Česka až po Jadran

Aj pri dlhých cestách sa môžete oprieť o kvalitu ponuky Fresh Corner.

Ak sa spýtate na najväčšiu sieť kaviarní na Slovensku či v stredoeurópskom regióne, väčšina by tipovala niektorú z kaviarenských franšíz. No v skutočnosti je najväčšou kaviarenskou sieťou Fresh Corner. Na čerpacích staniciach pod touto značkou sa len vlani na Slovensku predalo viac ako 8 miliónov šálok kávy. V celom regióne strednej Európy to bolo 46 miliónov, čo znamená, že denne si svoju kávu Fresh Corner vypije takmer 22-tisíc zákazníkov.
Svoju obľúbenú kávu si môžete vychutnať už na 1000 čerpacích staniciach Fresh Corner. Skupina MOL svoju 1000. prevádzku otvorila pri maďarskej obci Leányfalu. Ak cestujete z Česka cez Slovensko, Maďarsko až na Jadran alebo naopak, môžete sa spoľahnúť, že vysokú kvalitu dostanete v každom Fresh Corneri.

Okrem skvelej kávy ponúka Fresh Corner aj zaujímavý gastro zážitok. Jednoznačne najobľúbenejším je hot dog. Vlani sa ich v celom regióne predalo 10 miliónov kusov a len za prvý polrok tohto roka na Slovensku to boli takmer dva milióny hot dogov. V ponuke sú rôzne druhy párkov, ktoré môžete skombinovať s viacerými dresingami so zaujímavou príchuťou. Zo sladkej ponuky sú najobľúbenejšie croissanty. Avšak chuťové poháriky našich zákazníkov sa v jednotlivých krajinách líšia. Kým v Maďarsku sú najpredávanejšie dolky a čokoládové rolky, v Českej republike sú to šišky a závitky plnené pudingom, na juhu burek a na Slovensku nám najviac chutia pletenky s pekanovými orechmi a javorovým sirupom.

Apropó, podobné rozdiely v preferenciách sú aj pri káve. Celkovo najobľúbenejšou voľbou je espresso, no napríklad na Slovensku a v Česku je to väčšia káva, tzv. americano, a v Chorvátsku a Bosne a Hercegovine vedie espresso macchiato.

Značku Fresh Corner začala Skupina MOL budovať pred šiestimi rokmi a dnes už svoje obľúbené produkty najvyššej kvality nájdete na každej druhej čerpacej stanici Skupiny. Podľa spotrebiteľského prieskumu očakáva väčšina motoristov niečo viac než len rýchlo natankovať. Na svojich cestách si chcú vychutnať gastronomický zážitok, možnosti na oddych a pestrosť ponuky tovaru a služieb. Okrem lahodnej kávy a občerstvenia tak Fresh Corner ponúka aj priestor na kvalitne strávený čas so všetkým potrebným vybavením – môžete si posedieť na terase, zatiaľ čo sa vaše deti zahrajú v detskom kútiku. Vášho štvornohého miláčika vyvenčíte v na to určenej zóne. Ak cestujete s malým dieťatkom, môžete sa spoľahnúť, že ho prebalíte v tichu, mimo pohľadov cudzích očí v prebaľovacom kútiku.

Ak sa vydávate na cestu na výlet, dovolenku alebo len do práce, zastavte sa vo Fresh Corneri. Našou snahou je poskytnúť vám všetko, čo potrebujete v momente, keď v aute zaznie tradičné – „už tam budeme?“. Pozrite sa na dané situácie vo videu.

Načítavam video...

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 109
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 9 763
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 671
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 782
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 724
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 507
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 028
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 7 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 7 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu