Piatok, 6. august, 2021 | Meniny má JozefínaKrížovkyKrížovky

Bezradný Valábik: Chalani, príďte mi pomôcť, neviem to naložiť!

Svaly má síce ukážkové, no aj tak musel Boris Valábik požiadať o pomoc kamarátov. Ale ani tí mu nedokázali pomôcť.

Boris Valábik nedávno nechtiac poskytol zaujímavý pohľad zákazníkom nitrianskej elektropredajne, keď dlhý čas telefonoval a esemeskoval v jednej polohe. Takto ho zvečnila Naďa z Nitry. „Bolo to zábavné, pretože takto stál dobrých dvadsať minút. Okolo síce chodila predavačka a zjavne sa ho chcela spýtať, či nepotrebuje poradiť, no on ju nevnímal. Vyzeral dosť bezradne,“ opísala nám situáciu.

Vybral som si chladničku a riešil som, ako ju odveziem domov. Jazdím síce veľkým autom, no toto bolo nad naše sily, tak som skúšal kamarátov, ale všetci boli mimo,“ približuje situáciu športový moderátor. „Nechápem, prečo som hneď nešiel za predavačmi, v PLANEO Elektro mi predsa vždy dobre poradia. Aj teraz mi poradili službu dovozu Doprava Premium, takže mi chladničku nielen priviezli, ale aj postavili na miesto, vybalili, zapojili a starú odviezli preč. Tomu hovorím kompletné služby a aj preto je PLANEO Elektro moja obľúbená elektropredajňa,“ dodáva spokojný majiteľ novej chladničky Boris Valábik.

Dopravu nového spotrebiča, ako aj odvoz starého, vieme našim zákazníkom ušiť na mieru,“ hovorí riaditeľ maloobchodu PLANEO Elektro Peter Matuška. „Vyberiete si, či vám stačí doviezť tovar po prvé dvere, alebo ho chcete postaviť tam, kam treba. Služba je dostupná vo všetkých našich 53 predajniach a tovar privezieme kamkoľvek,“ ubezpečuje zástupca najrozšírenejšej siete elektropredajní PLANEO Elektro.

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.

18 h

Už žiadne ručné zdvíhanie imobilných osôb. Máme pre vás skvelého pomocníka. Neviete sa dostať do vane či na vozík?

21 h

Účinky Arónie oceňujú hlavne onkologický pacienti a ľudia so slabšou imunitou

4. aug