Sobota, 25. september, 2021 | Meniny má VladislavKrížovkyKrížovky

Na zmenu zdravotnej poisťovne vám po novom stačia 3 minúty

Zmena zdravotnej poisťovne nikdy nebola jednoduchšia.

(Zdroj: Union)

Zmena zdravotnej poisťovne nikdy nebola jednoduchšia. Vďaka novinke, ktorú prináša ZP Union, je totiž možné podpísať prihlášku aj digitálne. Čo to znamená?

Či už používate smartfón, tablet alebo iné dotykové zariadenie, po vyplnení základných identifikačných údajov v prihláške ju rovno podpíšete - dotykom svojho prsta. Nepotrebujete zapájať žiadne káble, čítačky, ani si pamätať desať rôznych číselných kódov - podpis prebieha na obrazovke vášho zariadenia bez potreby doplnkového vybavenia!

Následne už len overíte svoj občiansky preukaz jeho nasnímaním prostredníctvom aplikácie. Hotovo – prešli tri minúty a celá administratíva spojená so zmenou zdravotnej poisťovne je úspešne za Vami!

"Okrem kvalitnej zdravotnej starostlivosti a množstva užitočných benefitov navyše sa snažíme poskytovať našim poistencom aj moderné a progresívne služby, ktoré im uľahčia život. Digitálny podpis je bezkonkurenčne najjednoduchší spôsob ako vyplniť prihlášku z pohodlia domova a bezpečne," hovorí Elena Májeková, riaditeľka sekcie zdravotného poistenia ZP Union.

Digitálne podpisovanie je rýchle a navyše, významne prispieva k šetreniu životného prostredia. "Každou online prihláškou podpísanou digitálnym podpisom ušetríme papier na výrobu fyzickej prihlášky a pohonné hmoty potrebné pre kuriéra alebo na cestu na kontaktné miesto," vyratúva výhody hovorkyňa ZP Union Beáta Dupaľová Ksenzsighová.

Digitálny podpis nie je povinný - klienti si ho môžu zvoliť v priebehu vypĺňania online prihlášky spomedzi ďalších spôsobov podpísania prihlášky -podpis elektronickým občianskym preukazom, doručenie prihlášky na osobný podpis kuriérom alebo klasicky - podpis na kontaktnom mieste.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vyžaduje vaša prevádzka zvýšenie produktivity a efektívnosti práce?

14m

Najväčšia sieť hobbymarketov OBI otvorila v Michalovciach celkom novú predajňu.

11 h
Ako aktualizovať radary, firmvér alebo jazyk hlasu?

Ako aktualizovať radary, firmvér alebo jazyk hlasového upozornenia v autokamere MIO? Pozrite si toto inštruktážne video:

11 h
Skryť Zatvoriť reklamu