Sobota, 25. september, 2021 | Meniny má VladislavKrížovkyKrížovky

Keď ekológia spája

Pred pár dňami sme sa stali oficiálnym partnerom portálu Naše Bio&Eko.

Keď ekológia spájaKeď ekológia spája (Zdroj: Leier Baustoffe SK)

Pre spoluprácu sme sa rozhodli najmä preto, že naša filozofia fungovania sa veľmi zhoduje s hodnotami tohto online magazínu. Ako súčasť veľkej nadnárodnej skupiny si uvedomujeme našu zodpovednosť nielen voči zákazníkom, ale aj voči prírode a životnému prostrediu, čo je v segmente stavebníctva ešte stále dosť ojedinelé. Pri výrobe stavebný ch materi álov využívame nov é technol ó gie , práve vďaka ktorým dokážeme rešpektovať ekologick é požiadavky tejto doby. Naše produkty neustále inovujeme a vygenerovan é zisky následne op äť investujeme späť do nášho vývoja. Dopad na životn é prostredie však nezohľadňujeme len pri vý robe, ale aj pri balení a logistike.

„Sme veľmi radi, že existujú organizácie, firmy či portály, ako je aj online magazín Naše Bio&Eko, ktoré sa zameriavajú na témy zo sveta ekológie. Ktoré spájajú podobne zmýšľajúcich ľudí, aby sa mohli vzájomne inšpirovať. Je nám veľkým potešením, že aj my sme súčasťou tohto projektu a že sa stále viac organizácií vydáva na cestu zodpovedným životom v oblasti udržateľných zdrojov a životného prostredia.” povedal k partnerstvu konateľ spoločnosti Leier Baustoffe SK, Mag. Ľubomír Roth.

V našom portfóliu nájdete stavebné materiály pre každú fázu výstavby - od inžinierskych sietí, cez tehlu, betónové prefabrikáty, komíny až po záhradné výrobky k dotvoreniu okolia domu a skrášleniu záhrady. Z ekologického hľadiska sme však obzvlášť hrdí na stavebný materiál Durisol, ktorý je čisto prírodný a 100% recyklovateľný. Snažíme sa prinášať nov é vhľady do modern é ho stavebníctva, pričom sa držíme našich základných priorít – využívanie kvalitných surovín, zdravotná nezávadnosť produktov a environmentálna ochrana. Finálnym výsledkom však má byť najmä radosť zo stavby vysnívaného domova.

Kontakt:

Leier Baustoffe SK s.r.o.

Pribylinská 3

Tel: 02/44 888 846

www.leier.sk

leier@leier.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vyžaduje vaša prevádzka zvýšenie produktivity a efektívnosti práce?

24m

Najväčšia sieť hobbymarketov OBI otvorila v Michalovciach celkom novú predajňu.

11 h
Ako aktualizovať radary, firmvér alebo jazyk hlasu?

Ako aktualizovať radary, firmvér alebo jazyk hlasového upozornenia v autokamere MIO? Pozrite si toto inštruktážne video:

12 h
Skryť Zatvoriť reklamu