SME
Utorok, 26. október, 2021 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky
INZERCIA

"Je to dravec!" Priznáva šéfkuchár Michal Konrád

(Zdroj: Cupra)

"CUPRA to nie je žiadny bylinožravec - rozhodne má schopnosť uloviť. A zvnútra je všestranná. Môže byť príjemná, pohodová, ale aj tvrdá. Je taká, ak sa bavíme o chuti, komplexná." Tak chutí CUPRA Formentor podľa šéfkuchára. Zistite viac na https://www.cupraofficial.sk/6zmyslov/chut.

Michal Konrád je šéfkuchár, ktorý momentálne realizuje svoj vlastný streetfoodový projekt Bao Brothers. Pracoval v špičkových reštauráciách Cocoon, Kyashii či Chino Latino v Londýne. Na Gurmán Awards ho ocenili titulom Kuchár roka na Slovensku. 9 rokov šéfoval v bratislavskej reštaurácii Fou Zoo, ktorá pod jeho vedením získala titul prestížnej svetovej organizácie Gault & Millau. Potrebujete ďalší dôvod, prečo v originálnom slovenskom projekte #6zmyslov reprezentuje CHUŤ?


Jazda v CUPRA Formentor vyhovie každej chuti. Individualizácia zážitku z jazdy prichádza vo forme výberu jazdného režimu. Vďaka širokej škále konfigurovateľných režimov máte väčšiu kontrolu nad podvozkom, riadením a odozvou na plyn.

Objavte o Formentore viac na instagrame cupra_slovakia, alebo www.cupraofficial.sk.

Načítavam video...

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Skryť Vypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Pevnou súčasťou parku P3 Bratislava D2 je aj 300-ročný dub.


INZERCIA 2 h

HERRYS spúšťa prieskum, cieľom ktorého je zistiť preferencie kupujúcich a prispieť tak k zlepšeniu kvality bývania v BRATISLAVE.


3 h

Agentúra 2muse zisťovala názor Slovákov na tzv. konvergenciu, teda spájanie služieb pevnej a mobilnej siete do balíkov.


7 h
Skryť Zatvoriť reklamu