"CUPRA to nie je žiadny bylinožravec - rozhodne má schopnosť uloviť. A zvnútra je všestranná. Môže byť príjemná, pohodová, ale aj tvrdá. Je taká, ak sa bavíme o chuti, komplexná." Tak chutí CUPRA Formentor podľa šéfkuchára. Zistite viac na https://www.cupraofficial.sk/6zmyslov/chut.
Michal Konrád je šéfkuchár, ktorý momentálne realizuje svoj vlastný streetfoodový projekt Bao Brothers. Pracoval v špičkových reštauráciách Cocoon, Kyashii či Chino Latino v Londýne. Na Gurmán Awards ho ocenili titulom Kuchár roka na Slovensku. 9 rokov šéfoval v bratislavskej reštaurácii Fou Zoo, ktorá pod jeho vedením získala titul prestížnej svetovej organizácie Gault & Millau. Potrebujete ďalší dôvod, prečo v originálnom slovenskom projekte #6zmyslov reprezentuje CHUŤ?
Jazda v CUPRA Formentor vyhovie každej chuti. Individualizácia zážitku z jazdy prichádza vo forme výberu jazdného režimu. Vďaka širokej škále konfigurovateľných režimov máte väčšiu kontrolu nad podvozkom, riadením a odozvou na plyn.
Objavte o Formentore viac na instagrame cupra_slovakia, alebo www.cupraofficial.sk.