Predplaťte si SME.sk s garanciou vrátenia peňazí

Ak predplatné nesplní Vaše predstavy, vrátime Vám peniaze.

SME.sk mesačne navštívi viac ako 2,5 milióna čitateľov a už viac ako 56-tisíc z nich patrí k stabilným a spokojným predplatiteľom. Vďaka ich podpore a dlhoročnej dôvere tak viac ako 150 novinárov po celom Slovensku prináša vždy aktuálne, pravdivé a relevantné spravodajstvo.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ročne tak publikujeme viac ako 100-tisíc článkov, z ktorých ale štvrtina je dostupná iba pre predplatiteľov. Pridajte sa aj Vy medzi predplatiteľov digitálneho predplatného SME.sk a odomknite si tak všetky články.

KÚPIŤ PREDPLATNÉ

SkryťVypnúť reklamu

Ak váhate, či si digitálne predplatné SME.sk kúpiť a neviete, či naplní Vaše očakávania, ponúkame Vám garanciu vrátenia peňazí. Keď si kúpite digitálne predplatné SME.sk a z akéhokoľvek dôvodu nebude spĺňať Vaše predstavy, môžete ho kedykoľvek zrušiť aj bez udania dôvodu. Peniaze z nespotrebovaného predplatného Vám vrátime naspäť na Váš účet. Predplatné tak môžete využívať neobmedzene a bez akejkoľvek viazanosti.

Vybrať si môžete z predplatného Štandard, Prémium alebo Prémium bez reklamy na Vami preferovanú dĺžku obdobia (4 týždne, 1 rok alebo 2 roky). Všetky informácie o aktivovanom predplatnom nájdete vo Vašom profile, vrátane zjednodušeného daňového dokladu. Nájdete tu aj možnosť zrušenia predplatného cez vyplnenie jednoduchého formuláru.

SkryťVypnúť reklamu

V prípade, že potrebujete poradiť s výberom predplatného, kontaktujte naše centrum pre zákazníkov, kde Vám radi a ochotne pomôžu. Kontaktovať ich môžete emailom na helpdesk@sme.sk alebo telefonicky na čísle +421 907 311 757.

Čo je nové na sme.sk

Novinky, zlepšenia a vôbec všetko, s čím sa chceme podeliť.

Digitálne predplatné SME.sk

Kúpte si digitálne predplatné s prístupom k celému obsahu na weboch SME.sk týždenne od 1 eura. Objednať >>

Redakcia SME: web@sme.sk

Digitálne predplatné: helpdesk@sme.sk

Printové predplatné: predplatne@petitpress.sk

Inzercia/obchod: internet@petitpress.sk

Iné služby: sluzby@sme.sk

Vydavateľstvo Petit Press

Petit Press, a.s. je jedným z najvýznamnejších vydavateľstiev na Slovensku. Poskytuje širokú škálu multimediálnych produktov a služieb. Portfólio tlačených periodík predstavuje viac ako 30 centrálnych a regionálnych titulov s týždenným predaným nákladom vyše 545 tisíc výtlačkov.

Web vydavateľstva >>

SkryťVypnúť reklamu

V kúpeľoch absolvujete predpísané procedúry, môžete chodiť na výlety alebo športovať.

Prílohu s užitočnými informáciami o kúpeľných pobytoch nájdete v denníku SME v utorok 5. marca.

Opäť spúšťame komentatívny formát so Zuzanou Kovačič Hanzelovou a Jakubom Filom.

Dve prílohy Angličtina nielen pre maturantov nájdete vložené v denníku SME 20. a 21. februára 2024.

Zvládli by ste maturitu?

Ponuka platí len do Vianoc.

SkryťZatvoriť reklamu