Spravte si zásoby zdravia

(Zdroj: Esplanade Health Spa Hotel)

Spoznajte výdatnú prírodnú zásobáreň energie, zdravia a silnej imunity. Nerastie však v záhrade. Reč je o dovolenke na piešťanskom Kúpeľnom ostrove, ktorá vás dokonale zregeneruje po lete a pripraví na zimu.

Telo si pamätá všetko dobré, čo mu kedy doprajete. Letná sezóna je úspešne za vami a vy premýšľate, kde by ste ešte načerpali trochu energie a zdravia, ktoré vám zabezpečí dobrý pracovný výkon v nadchádzajúcich chladnejších mesiacoch?

Keď vám ako prvá napadla dovolenka, absolútne s vami súhlasíme. No letieť do zahraničia, zvykať si na exotickú stravu a odlišné pomery, nedajbože absolvovať ďalší jet lag sa vám už nechce...opäť máte našu plnú podporu a keď rozmýšľate o pohodovom oddychu na Slovensku, hovoríme jednoznačné áno.

Naplánujte si ozdravný pobyt na piešťanskom Kúpeľnom ostrove s ubytovaním v hoteli Esplanade.

Spoznajte miesto, ktoré je z akéhokoľvek kúta Slovenska vzdialené doslova " čo by kameňom dohodil". Vravíte si, že je ich ako maku? No to, ktoré vám chceme ako jednu z variant vašej dokonalej jesennej dovolenky ponúknuť má niečo navyše.

Nie je to však len také hocijaké " niečo". Reč je o termálnych prameňoch a vzácnom bahne, za ktorého účinkami neváhajú merať cestu i ľudia z ďalekého zahraničia. Reč je o piešťanskom Kúpeľnom ostrove.

Škandinávsky dizajn, slovenská pohostinnosť

Štvorhviezdičkový hotel Esplanade je ideálnym miestom, kam si môžu kamarátky vyraziť na predĺžený víkend a "nabiť" tento čas procedúrami ale i príjemnými prechádzkami.. Vďaka účinkom sírneho bahna sa kamarátky z pobytu vrátia ako nové aj vďaka možnosti dopriať si kozmetické a skrášľujúce procedúry. Okrem toho sa nadýchajú čerstvého vzduchu, ktorý sa koncentruje v prekrásnom kúpeľnom parku. Ten rozmanitosťou pripomína botanickú záhradu s množstvom romantických kaviarničiek a zákutí, kde sa dá len tak posedieť pri rozhovore alebo s rozčítanou knihou.

Rezervujte si jesenný pobyt v štvorhviezdičkovom piešťanskom hoteli Esplanade za výborné ceny.

Esplanade je i miestom, kde sa uživí liečivý firemný teambuilding spestrený množstvom aktivít, ktoré ponúka blízke i vzdialenejšie okolie a kde budete mať možnosť spoločnosť zasadnúť aj za účelom prezentovania úspechov či plánov. Hotel Esplanade je tajným pokladom párov, ktoré si chcú vychutnať pokoj a skrásnieť, či vyzdravieť na kúpeľných procedúrach. Tých Piešťany ponúkajú neúrekom – podľa chuti a vďaka usmerneniu kúpeľného lekára sa vám podarí zostaviť si balíček procedúr na mieru. Vyberať budete mať z čoho – je ich viac, než 60 a každá z nich je presne zacielená na oblasť, v ktorej váš pohybový aparát rád vypovedá službu.

Miesto, kde dostanete všetko

Hotel Esplanade je obľúbený aj vďaka vynikajúcej kuchyni, vzdušným a svetlým interiérom a vďaka svojej pýche – najväčšiemu balneoterapeutickému centru Balnea Health Spa, ktoré sa rozprestiera na ploche viac, ako 7000 m2. Hotel Esplanade sa pýši i vnútorným a vonkajším bazénom, ktorý bude fantastickým miestom na relax počas teplejších jesenných dní. Všetky informácie o hoteli, kúpeľnom dome Balnea Health Spa a voľnočasových, či kultúrnych aktivitách nájdete na www.ensanahotels.com/esplanade/sk.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  7. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  2. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  3. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  7. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  8. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 700
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 528
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 15 555
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 706
  5. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 10 032
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 9 991
  7. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 704
  8. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 441
SkryťVypnúť reklamu

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.

INZERCIA 12 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.

20 h

Tatra banka prináša novú aplikáciu TABI určenú pre najmladších klientov.

21 h
SkryťZatvoriť reklamu