Piatok, 22. október, 2021 | Meniny má SergejKrížovkyKrížovky

Proxenta získala ocenenie Developer roka

Na ASB GALA získala investičná skupina Proxenta ocenenie v segmente rezidencie

Generálny riaditeľ investičnej skupiny Proxenta Pavol Kožík. Generálny riaditeľ investičnej skupiny Proxenta Pavol Kožík. (Zdroj: ASB)

Ďalší úspech pre investičnú skupinu Proxenta. Na slávnostnom odovzdávaní ocenení ASB GALA, ktoré sa konalo v utorok 21. septembra, získala Proxenta ocenenie Developer roka. Proxenta zvíťazila v hlasovaní čitateľov prestížneho magazínu ASB (Architektúra, Stavebníctvo, Biznis), keď získala najviac hlasov spomedzi všetkých nominovaných spoločností. Cenu za Proxentu počas slávnostného galavečera prevzal generálny riaditeľ investičnej skupiny Pavol Kožík.

„V ankete sme sa ocitli prvýkrát a vôbec som nečakal, že by sme mohli zvíťaziť. Vďačíme za to poctivej 12-ročnej práci. Chcem poďakovať celému tímu Proxenty a hlavne jeho developerskej časti. Táto cena je výsledkom snaženia a práce viacerých oddelení a veľkým zadosťučinením pre mnoho ľudí v našej firme. Pri našich developerských aktivitách sa sústreďujeme najmä na bratislavské Staré Mesto, čo je skutočne neľahká misia. Držte nám prosím palce a my sa vám pokúsime odvďačiť ďalšími krásnymi stavbami,” povedal pri preberaní ceny Pavol Kožík.

Investičná skupina Proxenta sa medzi nominované spoločnosti v segmente rezidencie prebojovala s projektom Tabáň, ktorý vyrástol v centre Nitry. Na realitný trh tohto krajského mesta priniesol Tabáň 264 nových bytov a apartmánov, vďaka čomu sa stal najväčším rezidenčným komplexom v novodobej histórii Nitry. Kolaudácii objektu v marci tohto roka predchádzali tri roky príprav a dva roky samotnej výstavby.

ASB GALA každoročne oceňuje spoločnosti a osobnosti, ktoré sú prínosom pre slovenské stavebníctvo a architektúru. Po predchádzajúcom ročníku, ktorý sa v dôsledku protiepidemických opatrení konal bez účasti divákov, prebehol 5. ročník ocenení ASB GALA už tradične pred plným hľadiskom. Ocenených bolo spolu 10 spoločností a 3 osobnosti.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vycestujte na aktívnu dovolenku, z ktorej sa vrátite s plnou hlavou zážitkov.

INZERCIA 3 h

Kúpou neobyčajného adventného kalendára z Kauflandu pomôžete rodinám v ohrození.

INZERCIA 3 h

INDEX a Slovenská sporiteľňa vyhlásili výsledky prvého ročníka súťaže.

INZERCIA 18 h
Skryť Zatvoriť reklamu