Nedeľa, 28. november, 2021 | Meniny má HenrietaKrížovkyKrížovky

Chcete ušetriť na aute? Namiesto kúpy si ho prenajmite

Operatívny lízing nie je drahou záležitosťou, nové vozidlo môžete mať už od 150 eur mesačne.

Nulová akontácia, za ktorú pri kúpe auta platíte tisíce eur, žiadne starosti s opravami, pravidelným servisom, úhradou poistiek i ďalších neočakávaných nákladov. Či už ste živnostník, alebo podnikateľ – všetky tieto benefity, ale aj mnohé ďalšie, získate, keď si namiesto kúpy auto prenajmete.

Najväčšia spoločnosť na Slovensku v prenájme vozidiel Arval Slovakia vám prináša 4 najdôležitejšie výhody operatívneho lízingu.

1. Úspora času i peňazí

Mnohí živnostníci či podnikatelia si stále neuvedomujú, že pri riešení vozového parku vlastnými silami vynakladajú priame náklady nielen na nákup áut, ale aj na ich poistenie, servis, daň z motorových vozidiel, starostlivosť o pneumatiky, diaľničné známky, či dokonca zamestnancov, ktorí sa im o vozidlá starajú. „Toto všetko pri operatívnom lízingu odpadáva. Podnikateľ šetrí náklady i čas vďaka tomu, že starostlivosť o vozidlo prechádza na poskytovateľa operatívneho lízingu,“ vraví Michal Duška, obchodný riaditeľ Arval Slovakia.

2. Vozidlo získate bez potreby zloženia akontácie

V prípade, že si chce podnikateľ zriadiť vozový park cez operatívny lízing, nepotrebuje vstupný kapitál na nákup vozidiel. Platí totiž za komplexnú službu obsahujúcu financovanie obstarania vozidla a aj jeho starostlivosť.

3. Viete presne, koľko vás auto mesačne stojí

Mesačnú platbu si podnikatelia nastavujú aj podľa toho, aké služby a akú správu vozidla práve potrebujú. „Stretávame sa s názorom, že je operatívny lízing drahá záležitosť. A pritom sa naša služba za vozidlo nižšej kategórie môže pohybovať už na úrovni 150 EUR mesačne,“ vysvetľuje Michal Duška.

4. V kríze ste flexibilnejší

Operatívny lízing má značné výhody aj v čase ekonomických kríz. Pokiaľ podnikatelia potrebujú obnoviť či rozšíriť vozový park, majú k dispozícii flexibilný prenájom. Čo to znamená? „Ak firma potrebuje vozidlo, môže si ho prenajať na kratšie obdobie. Po uplynutí času prenájmu vedia podnikatelia zhodnotiť ekonomický dopad krízy a rozumnejšie sa rozhodnúť, či auto aj naďalej potrebujú. Flexibilne tak môžu prejsť na dlhodobý prenájom alebo nám len auto vrátia,“ uzatvára Michal Duška z Arval Slovakia.

Prečo vsaďte na operatívny lízing od Arval Slovakia?

• Klientom optimalizujeme procesy a znižujeme náklady
  • Neustále získavame spätnú väzbu a tak zlepšujeme naše služby
  • Život vám uľahčíme aj technológiami, využívame smart aplikácie
  • Máme finančné zázemie aj know-how
  • telefónny kontat: +421 (0)2 57 108 000, e-mail: info@arval.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Stále neviete, čo kúpiť babičke, mamine, svokre či kamarátke. Prinášame vám tipy na darčeky, ktoré potešia každú ženu.

6 h
Aj Santa sa dobre baví, keď číta tento článok.

Zdajú sa vám naše vianočné tradície, ako liatie olova či vypchávanie čižiem sladkosťami, čudné? Vo svete je ešte väčšia divočina.

26. nov

Distribúcia krízových balíčkov pre najohrozenejšie domácnosti v rómskych komunitách, ktoré sú aktuálne najviac zasiahnuté pandémio

INZERCIA 26. nov
Skryť Zatvoriť reklamu