Štvrtok, 21. október, 2021 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Chceš sa podieľať na tvorbe novín? Pridaj sa k nám

Moderná tlačiareň hľadá šikovných a spoľahlivých ľudí.

Staňte sa súčasťou tímu, ktorý zodpovedá za tlač printových periodík a ďalších tlačovín. Tlačiareň Petit Press, a.s. v Bratislave prijme do trvalého pracovného pomeru šikovných a spoľahlivých ľudí a to na viaceré pracovné pozície: pomocný tlačiar/tlačiar, obsluha expedičnej linky a vodič VZV/skladník.

Požadujeme odbornú spôsobilosť, manuálnu zručnosť, spoľahlivosť. Termín nástupu je po vzájomnej dohode. Nástupný plat je od 900 €, 750-1100 € + príplatky. Miesto výkonu práce je Bratislava – Petržalka na Kopčianskej ulici 22.

Tlačiareň Petit Press, a.s. je moderná novinová rotačná ofsetová tlačiareň. Používame progresívne technológie a materiály. Dokážeme tlačiť 70-tisíc výtlačkov za hodinu.

Tlačíme periodiká vydavateľstva Petit Press, a.s. – denníky, regionálne týždenníky a reklamné schránkové noviny vlastného vydavateľského domu. Realizujeme tlač pre našich externých zákazníkov zo Slovenska, Čiech, Rakúska a Talianska. Taktiež tlačíme rôzne regionálne a reklamné noviny aj pre slovenských zákazníkov.

Svoju žiadosť o pracovnú pozíciu posielajte poštou alebo emailom najneskôr do 25.10.2021:

Petit Press a.s. – tlačiareň

Ing. Baranovič Ivan

Kopčianska 22

ivan.baranovic@petitpress.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

INDEX a Slovenská sporiteľňa vyhlásili výsledky prvého ročníka súťaže.

INZERCIA 12 h

Sladké plody brusnice si okrem lahodného koláča spájame i s liečbou ochorení vylučovacej sústavy. Právom.

13 h

V rozvíjajúcom sa digitálnom svete je bezpečnosť najvyššou prioritou.

INZERCIA 21 h
Skryť Zatvoriť reklamu