Piatok, 3. december, 2021 | Meniny má OldrichKrížovkyKrížovky

5. ročník Trhu kože bude po prvý raz aj v Košiciach

V sobotu 23. októbra 2021 sa uskutoční už jubilejný 5. ročník edukačného podujatia pre verejnosť TRH KOŽE.

Vzhľadom na stále zvyšujúci záujem verejnosti sa tento rok po prvý raz uskutoční Trh kože súčasne v Bratislave (OC Eurovea), Banskej Bystrici (OC Europa) a Košiciach (OC Atrium Optima) v čase od 10.00 do 18.00 hod.. Všetky tri mestá budú zároveň virtuálne prepojené. Ide o jediné podujatie, ktoré prináša komplexné odborné informácie z oblasti klinickej dermatovenerológie s cieľom zvýšiť pozornosť a záujem ľudí o starostlivosť o kožné problémy a ochorenia.

Verejné a diskrétne poradne kože

Najväčší záujem návštevníkov Trhu kože je o bezplatné konzultácie s dermatológmi, ktorí budú k dispozícii celých osem hodín počas konania podujatia. V každom meste bude pripravených šesť verejných a jedna diskrétna poradňa kože, kde sa budú môcť prihlasovať záujemcovia vopred cez registračný formulár na stránke www.trhkoze.sk, alebo v mieste konania. Registrácia bude potrebná aj vzhľadom na dodržanie odporúčaných pandemických opatrení. Súčasťou verejných poradní bude aj odborné poradenstvo zástupcov dermatokozmetických firiem, ktoré sú partnermi Trhu kože.

Odborné diskusie lekárov

Súčasťou programu Trhu kože sú odborné prednášky popredných slovenských dermatológov, ktoré sú zmerané na rôzne terapeutické oblasti ako akné, detská koža, rosacea a iné. V Košiciach sú pre návštevníkov pripravené dve diskusie. Primár dermatovenerologickej kliniky L. Pasteura MUDr. Tomáš Kampe, MPH sa bude venovať od 14.30 h téme autoimunitného ochorenia Psoriatická choroba a bezprostredne po ňom vystúpi MUDr. Petra Imlejová, MPH s prezentáciou Atopická dermatitída, včera, dnes a zajtra. Všetky prednášky bude možné sledovať cez webstránku a sociálne siete podujatia, kde je zverejnený aj kompletný program a zoznam lekárov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Najväčšie latinskoamerické IPO očakáva zhodnotenie 40 mld. dolárov.

INZERCIA 23 h

Splnenie cestovateľského sna na Maldivách je možné priamym letom z Bratislavy.

Vyšlo decembrové Doma v záhrade

Skryť Zatvoriť reklamu