Pondelok, 6. december, 2021 | Meniny má MikulášKrížovkyKrížovky

Ako získať nabíjaciu kartu k novému elektromobilu?

Tatra Leasing v spolupráci so ZSE priniesol nabíjaciu kartu.

(Zdroj: Profimedia)

Dnes už čoraz viac motoristov zvažuje pri kúpe nového auta elektromobil. Pre mnohých je také auto dokonca snom. Prispieva k tomu viacero aspektov. Základným je, samozrejme, samotné šetrenie životného prostredia.

Elektromobily na Slovensku

Popularita v obľúbenosti elektromobilov neustále vzrastá. Pomáha k tomu aj celoeurópsky cieľ vyrábať do roku 2030 aspoň 40 percent nových áut s elektrickým pohonom.

Slovenská asociácia pre elektromobilitu vlani vyhlásila, že už v roku 2030 bude po našich cestách jazdiť 140 000 elektromobilov . Ku koncu minulého roka ich bolo na Slovensku registrovaných približne 2 000.

Udržateľnosť ako kľúčová téma v Tatra Leasingu

Potreba šetrenia životného prostredia sa dotýka každého z nás, podnikateľských subjektov a celej spoločnosti. Ak hovoríme o udržateľnosti v prípade firiem, tak ide o uplatňovanie tzv. ESG princípov v ich podnikaní (Environmental, Social, Governance). To sa prejavuje napríklad minimalizáciou zaťaženia životného prostredia, zodpovedným spôsobom riadenia firmy, realizáciou rôznych projektov v sociálnej oblasti a v neposlednom rade samotným vývojom produktov a služieb, ktoré majú pozitívny dopad na environmentálnu oblasť.

Tatra Leasing ako spoločnosť zaoberajúca sa financovaním automobilov či majetku, neustále hľadá zaujímavé produkty , ktoré by súviseli so zvýšením ochrany životného prostredia. Chce tak prispieť k motivácií klientov ku kúpe takýchto produktov. Ide predovšetkým o tepelné čerpadlá alebo fotovoltaické panely či elektromobily.

Karta nabitá benefitmi a najväčšia sieť nabíjacích staníc na Slovensku

Tatra Leasing preto túto jeseň priniesol v jedinečnej spolupráci so ZSE Nabíjaciu kartu ZSE Drive s kreditom 200 eur. Stačí do konca novembra podpísať v Tatra Leasingu lízingovú zmluvu na elektromobil a klient kartu automaticky dostane ako benefit. Podľa prepočtov karta vydrží v priemere na 3 770 kilometrov. Klient tiež získa výhodný úrok a výborné poistenie už od 2,10 %. Leasing si vie klient vybaviť aj bez návštevy pobočky a s kartou ZSE Drive má navyše k dispozícii najväčšiu sieť nabíjacích staníc.

Nabíjacia karta ZSE Drive od Tatra Leasing

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Žiadne veľké investície, na vlastný online biznis potrebujete mobilný telefón a veľkú chuť niečo dokázať.

4 h

Premýšľate nad tým, že by ste si rozšírili svoje vzdelanie a tým nakopli rozvoj svojej kariéry?

INZERCIA 5 h

Tesco získalo až päť víťazstiev v najnovšom prieskume Dôveryhodné značky!

INZERCIA 5 h
Skryť Zatvoriť reklamu