Nedeľa, 28. november, 2021 | Meniny má HenrietaKrížovkyKrížovky

Ako získať nabíjaciu kartu k novému elektromobilu?

Tatra Leasing v spolupráci so ZSE priniesol nabíjaciu kartu.

(Zdroj: Profimedia)

Dnes už čoraz viac motoristov zvažuje pri kúpe nového auta elektromobil. Pre mnohých je také auto dokonca snom. Prispieva k tomu viacero aspektov. Základným je, samozrejme, samotné šetrenie životného prostredia.

Elektromobily na Slovensku

Popularita v obľúbenosti elektromobilov neustále vzrastá. Pomáha k tomu aj celoeurópsky cieľ vyrábať do roku 2030 aspoň 40 percent nových áut s elektrickým pohonom.

Slovenská asociácia pre elektromobilitu vlani vyhlásila, že už v roku 2030 bude po našich cestách jazdiť 140 000 elektromobilov . Ku koncu minulého roka ich bolo na Slovensku registrovaných približne 2 000.

Udržateľnosť ako kľúčová téma v Tatra Leasingu

Potreba šetrenia životného prostredia sa dotýka každého z nás, podnikateľských subjektov a celej spoločnosti. Ak hovoríme o udržateľnosti v prípade firiem, tak ide o uplatňovanie tzv. ESG princípov v ich podnikaní (Environmental, Social, Governance). To sa prejavuje napríklad minimalizáciou zaťaženia životného prostredia, zodpovedným spôsobom riadenia firmy, realizáciou rôznych projektov v sociálnej oblasti a v neposlednom rade samotným vývojom produktov a služieb, ktoré majú pozitívny dopad na environmentálnu oblasť.

Tatra Leasing ako spoločnosť zaoberajúca sa financovaním automobilov či majetku, neustále hľadá zaujímavé produkty , ktoré by súviseli so zvýšením ochrany životného prostredia. Chce tak prispieť k motivácií klientov ku kúpe takýchto produktov. Ide predovšetkým o tepelné čerpadlá alebo fotovoltaické panely či elektromobily.

Karta nabitá benefitmi a najväčšia sieť nabíjacích staníc na Slovensku

Tatra Leasing preto túto jeseň priniesol v jedinečnej spolupráci so ZSE Nabíjaciu kartu ZSE Drive s kreditom 200 eur. Stačí do konca novembra podpísať v Tatra Leasingu lízingovú zmluvu na elektromobil a klient kartu automaticky dostane ako benefit. Podľa prepočtov karta vydrží v priemere na 3 770 kilometrov. Klient tiež získa výhodný úrok a výborné poistenie už od 2,10 %. Leasing si vie klient vybaviť aj bez návštevy pobočky a s kartou ZSE Drive má navyše k dispozícii najväčšiu sieť nabíjacích staníc.

Nabíjacia karta ZSE Drive od Tatra Leasing

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Stále neviete, čo kúpiť babičke, mamine, svokre či kamarátke. Prinášame vám tipy na darčeky, ktoré potešia každú ženu.

6 h
Aj Santa sa dobre baví, keď číta tento článok.

Zdajú sa vám naše vianočné tradície, ako liatie olova či vypchávanie čižiem sladkosťami, čudné? Vo svete je ešte väčšia divočina.

26. nov

Distribúcia krízových balíčkov pre najohrozenejšie domácnosti v rómskych komunitách, ktoré sú aktuálne najviac zasiahnuté pandémio

INZERCIA 26. nov
Skryť Zatvoriť reklamu