Pondelok, 6. december, 2021 | Meniny má MikulášKrížovkyKrížovky

Jesenný školský zber papiera je v plnom prúde

Registrovalo sa už takmer 80 škôl a škôlok z Košíc a okolia.

Už od druhej polovice septembra prebieha pod taktovkou spoločnosti KOSIT v Košiciach a blízkych obciach školský zber papiera. Za prvý mesiac sa nám spoločne podarilo vyzbierať a postúpiť na recykláciu približne 100 ton papiera. Okrem zaručenej skvelej výkupnej ceny za vyzbieraný papier môžu najúspešnejšie školy i študenti získať zaujímavé finančné výhry.

Do súťaže je po vyplnení registračného formulára zaradená každá škola na území mesta Košice a v blízkych obciach. Podľa známych faktov každá tona vyzbieraného papiera ušetrí približne 17 stromov. „Našim cieľom je v rámci tejto iniciatívy vyzbierať 300 ton papiera a zachrániť tak až 5000 stromov“ hovorí riaditeľka pre obchod a rozvoj spoločnosti KOSIT, Ing. Lucia Šprinc.

Samotný zber je podporený atraktívnou sprievodnou súťažou o finančné výhry. Súťaží sa až v 4 kategóriách. Všetky informácie o zbere i súťaži sú zverejnené na webovej stránke spoločnosti KOSIT.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

V ôsmom ročníku grantového programu e-Školy pre budúcnosť prerozdelí medzi školy a neziskové organizácie až 80 000 eur.

7m

The procurement rules have been amended again.

11m

An effective compliance management system can help overcome existing communication hurdles in the company.

3 h
Skryť Zatvoriť reklamu