Utorok, 30. november, 2021 | Meniny má Ondrej, AndrejKrížovkyKrížovky

Jesenný školský zber papiera je v plnom prúde

Registrovalo sa už takmer 80 škôl a škôlok z Košíc a okolia.

Už od druhej polovice septembra prebieha pod taktovkou spoločnosti KOSIT v Košiciach a blízkych obciach školský zber papiera. Za prvý mesiac sa nám spoločne podarilo vyzbierať a postúpiť na recykláciu približne 100 ton papiera. Okrem zaručenej skvelej výkupnej ceny za vyzbieraný papier môžu najúspešnejšie školy i študenti získať zaujímavé finančné výhry.

Do súťaže je po vyplnení registračného formulára zaradená každá škola na území mesta Košice a v blízkych obciach. Podľa známych faktov každá tona vyzbieraného papiera ušetrí približne 17 stromov. „Našim cieľom je v rámci tejto iniciatívy vyzbierať 300 ton papiera a zachrániť tak až 5000 stromov“ hovorí riaditeľka pre obchod a rozvoj spoločnosti KOSIT, Ing. Lucia Šprinc.

Samotný zber je podporený atraktívnou sprievodnou súťažou o finančné výhry. Súťaží sa až v 4 kategóriách. Všetky informácie o zbere i súťaži sú zverejnené na webovej stránke spoločnosti KOSIT.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.

6 h

V poradí štvrtý rok sa dm zmenou BLACK piatku na GIVING rozhodla venovať 5 percent z celkového denného obratu e-shopu.

6 h
Víťaz kategórie Plug-in hybrid, populárna OCTAVIA štvrtej generácie, vôbec po prvý raz ponúka novú formu pohonu, kombinujúcu spaľovací motor a elektromotor.

S modelmi ENYAQ iV a OCTAVIA iV získala dve prvé miesta.

9 h
Skryť Zatvoriť reklamu