Pondelok, 6. december, 2021 | Meniny má MikulášKrížovkyKrížovky

Kde vám spravia wellness program na mieru?

Wellness v ponímaní slovenského Kúpeľného ostrova nadobúda úplne iný rozmer.

Balnea Health Spa je najväčším a najmodernejším balneologickým centrom v strednej Európe. Keď vám už svitá, že hovoríme o obrovskej 7000 m2 ploche kúpeľného a rehabilitačného komplexu na piešťanskom Kúpeľnom ostrove, nech sa vám tento priestor spojí so 4* kúpeľným hotelom Esplanade.

Balneologické centrum je rozdelené na tri pavilóny s kúpeľnými a rehabilitačnými priestormi, ktoré nemajú na Slovensku obdobu. Po vyšetrení a konzultáciách s medicínskym tímom je každému klientovi zostavený balíček procedúr na mieru tak, aby mu priniesol čo najväčší úžitok a relax zároveň.

V prípade, že si medzi procedúrami budete chcieť kvalitne oddýchnuť, máte k dispozícii wellness a saunový svet. Okrem fínskej, infračervenej a parnej sauny si užijete vnútorný či vonkajší bazén alebo môžete vyskúšať, milé dámy ale aj páni niektorú zo skrášľujúcich alebo omladzujúcich procedúr.

Príďte do Piešťan zažiť svoj malý zázrak
O kvalite a účinkoch liečby, ktorú klienti dostanú práve na Kúpeľnom ostrove hovoria čísla. Ročne sa v Balnea Health Spa vykoná viac, ako milión liečebných procedúr. Zaujímavosťou je i ergoterapeutické centrum, ktoré pomáha klientom v rehabilitácii po traumách a zvyšuje ich schopnosť opäť sa plnohodnotne začleniť do každodenného života.

Rezervujte si svoj wellness na mieru ešte dnes!

Keď si chcete užiť vzácne geotermálne prírodné zdroje vyvierajúce z hĺbky viac, ako dva kilometre a zároveň si pochvaľovať aj vysokú úroveň ubytovania a hotelových služieb, nech je hotel Esplanade vašou prvou voľbou. Je komfortný, vzdušný, svetlý a čistý. Keby ste si z ponuky hotelového ubytovania nevedeli vybrať, prijmite naše srdečné odporúčanie siahnuť po modernej priestrannej izbe z kategórie Premium.

Dokonalé kombinácie

Kombinácia prírody, vzácnej vody a bahna, kvality, profesionality a ľudského tepla je to, čo splní všetky vaše očakávania, ktoré máte v spojitosti s dovolenkou, relaxom a liečebným pobytom v jednom. Aby sme nezabudli - prostredie, do ktorého je luxusný hotel elegantne zakomponovaný len dopĺňa jeho jedinečný kolorit.

Oáza kúpeľného parku očarí návštevníkov v každom ročnom období – no obzvlášť pôsobivá je práve neskoro v jeseni, keď sa priestory kúpeľného parku zmenia na paletu farieb z opadaného lístia množstva rôznych druhov stromov.

Keď budete na piešťanskom Kúpeľnom ostrove, nenechajte si ujsť návštevu kaviarní, cukrární, požičajte si bicykel a absolvujte príjemnú jesennú jazdu šuchotajúcim lístím a choďte sa pokochať impozantnými pávmi, ktoré „bývajú“ priamo parku.

Doprajte si zaslúžený relax a spravte na sklonku roka niečo pre svoju imunitu a zdravie. Keď to navyše chcete spraviť štýlovo, tak po prečítaní týchto riadkov už viete, kam máte ísť. Veľa zdravia!

Všetky potrebné informácie nájdete nawww.ensanahotels.com/esplanade/sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

V ôsmom ročníku grantového programu e-Školy pre budúcnosť prerozdelí medzi školy a neziskové organizácie až 80 000 eur.

7m

The procurement rules have been amended again.

11m

An effective compliance management system can help overcome existing communication hurdles in the company.

3 h
Skryť Zatvoriť reklamu