Utorok, 17. máj, 2022 | Meniny má Gizela

Hviezdy internetu nám prezradili svoje vianočné recepty

Známi influenceri prezradili, bez čoho si vianočný stôl nedokážu predstaviť.

Babsy a Tamara prezradili tajomstvo babičkinho závinu.Babsy a Tamara prezradili tajomstvo babičkinho závinu.

V online magazíne Vianoce za všetky lajky sa dozviete, čo spája sestry Heribanové, Pána Tymiána, Beccu a Radovana, tvorcu blogu Nie je túra bez Štúra.

Klasika á la Tamara a Babsy

Rodina, tradície a hrejivý pocit domova. To je atmosféra, ktorá na Vianoce vládne u sestier Heribanových. Ako to však u nich vyzerá v kuchyni počas vianočných sviatkov? Ak očakávate nezabudnuteľnú klasiku...očakávate správne. Okrem sladkého tajomstva ich babičkinho kakaového závinu sestry v novom online magazíne prezradia napríklad aj to, ako sa aj z hlavnej suroviny na výrobu vianočného šalátu môže stať funkčný pomocník na dekoráciu darčekov pre vašich blízkych.

Volajte ho Pán Tymián

O rozšírenie vašich gastronomických obzorov sa postará Pán Tymián! Na vianočný stôl si pre vás pripravil pstruha pečeného v soľnej kruste, šalát s petržlenovou majonézou či gravlax zo pstruha. Nielenže vám vysvetlí, čo tieto názvy znamenajú, on vás tieto delikatesy aj naučí pripraviť. Nechajte si od skúseného foodblogera poradiť aj vo výbere prestierania, pretože nezabúdajte - jedia aj oči!

Becca – to je ona...

Viete si predstaviť, že vám niekto pošle fotku a vy podľa nej uvaríte jedlo? Moderátorka Becca, jedna z tvárí Refresheru a hlasov rádia Európa 2 túto výzvu prijala. V jej receptoch nenájdete kapustnicu ani rybu! Odvážna výzva priniesla odvážny výsledok – vegánsky vianočný chod.

Nie je túra bez Štúra. A Vianoce už vôbec nie!

Koľko ľudí, toľko receptov na vianočný zemiakový šalát. S tajnou ovocnou ingredienciou sa podelil Radoslav, autor úspešného cestovateľského blogu Nie je túra bez Štúra. Žeby si toto tajomstvo osvojil na jednej zo svojich ciest?

Ani vy sa už neviete dočkať výsledku? Recepty a množstvo ďalších vianočných inšpirácií od vašich obľúbených influencerov nájdete práve teraz exkluzívne v online magazíne „Vianoce za všetky lajky“.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Hypoglykémia je u diabetikov „bežná“, nepredvídateľná a potenciálne nebezpečná komplikácia inzulínovej liečby.

8 h

Nová verzia softvéru pre rodinu modelov ID prináša rýchlejšie nabíjanie, vyšší dojazd, vylepšenú navigáciu a veľa ďalších funkcií.

INZERCIA 21 h
Jiří Procházka.

Jiří Procházka, jeden z najlepších bojovníkov MMA súčasnosti, sa stal novým globálnym ambasádorom spoločnosti XTB.

16. máj
SkryťZatvoriť reklamu