Utorok, 7. december, 2021 | Meniny má AmbrózKrížovkyKrížovky

Obľúbená kozmetika, lieky a doplnky stravy so zľavou až 50%

Nakúpte v termíne 22.-30.11.2021 na e-shope Benulekaren.sk a ušetrite! Na obľúbené produkty máme zľavy až do 50 percent.

(Zdroj: Benulekáreň.sk)

Hľadáte kvalitné doplnky stravy, voľnopredajné lieky, či kozmetické produkty za najlepšie ceny? Investovať do zdravia sa vždy oplatí a je správny čas, kedy môžete pri nákupe aj ušetriť. V termíne 22.-30.11.2021 máme pre vás na e-shope Benulekáren.sk zľavy až do výšky 50 percent.

Chladné počasie aj zhoršujúca sa situácia s pandémiou si vyžadujú, aby sme sa o svoje telo starali viac ako kedykoľvek predtým. Pravidelne dopĺňať potrebné vitamíny a minerály, ktoré nám pomôžu posilniť imunitu. V sieti lekární Benu sa staráme o vašej zdravie už niekoľko rokov a preto sme sa rozhodli vám uľahčiť nakupovanie a v našej internetovej lekárni sme výrazne zrazili ceny najobľúbenejších produktov. V akciovej ponuke nájdete nielen výživové doplnky a voľnopredajné lieky, ale aj kozmetiku od obľúbených značiek, užitočné produkty z kategórie Matka a dieťa, či dokonca doplnky pre športovcov.

Keďže sme do aktuálnej ponuky Black Friday vyberali vaše najobľúbenejšie produkty, nemohli sme zabudnúť ani na akciu 2+1 na značky Vichy, La Roche-Posay a Cerave. Vďaka tej nakúpite produkty týchto značiek za výrazne nižšie ceny. Pripravte sa na blížiace sa Vianoce a vsaďte na kvalitnú kozmetiku, ktorá zaručene poteší každú ženu.

Naši zákazníci sú pre nás prioritou a preto sa snažíme poskytovať tie najlepšie služby. Nájdete u nás širokú ponuku produktov, výhodné ceny a tiež rôzne spôsoby dopravy, aby sme sa prispôsobili vašim potrebám. Aj vďaka tomu sme dnes najlepšie hodnotená internetová lekáreň na našom trhu.

Je na vás, aký typ dopravy zvolíte. Poskytujeme možnosť osobného odberu ZADARMO vo viac ako 100 lekárňach Benu po celom Slovensku. Spolupracujeme tiež so spoločnosťou Zásielkovňa (Packeta), ktorý má u nás viac ako 1300 odberných miest.

Najmä zákazníci z Bratislavy a bezprostredného okolia ocenia službu expresného doručenia, vďaka ktorej vám vieme zabezpečiť pohodlné a rýchle doručenie už do 2 hodín. Výhodou tohto typu dopravy je, že si vyberáte konkrétny deň a čas, kedy vám bude tovar doručený. Vyhnete sa tak otravnému čakaniu a dohadovaniu s kuriérom, ako pri bežnom dodaní kuriérom.

Na našom e-shope nájdete skutočné zľavy. Hoci máme plné sklady, naše zásoby sa rýchlo míňajú. Tak neváhajte a nakupujte ešte dnes.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vianočný fond pomoci od Orange medzi organizácie prerozdelí sumu 40 000 eur.

INZERCIA 6 h

Ako sa z malého odštepného závodu stal dôležitý hráč v oblasti energetiky, hovoríme s generálnym riaditeľom Bystríkom Berthotym.

INZERCIA 6 h

Mnohí majitelia rodinných domov uvažujú nad zateplením šikmej strechy jedným z týchto izolačných materiálov.

Skryť Zatvoriť reklamu