Štvrtok, 20. január, 2022 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

BLACK FRIDAY: Nakupujte výhodne prírodné produkty

Najväčšie zľavy roka sú tu. Eshop s prírodnými produktami Naureus si pre vás tiež prichystal množstvo výhodných akcií.

Najväčšie zľavy, aké ste kedy videli. Aj tak môžeme definovať šialenstvo, ktoré sa deje počas Black Friday.

U nás tento akciový deň či týždeň nie je až taký extrémny, ako napríklad v zahraničí, kde ľudia stoja v radoch celé hodiny a čakajú kým sa obchody otvoria alebo sa bijú o posledné produkty vo výpredaji. Aj slovenský obchodníci si zvykli ponúkať naozaj dobré zľavy a viete nakúpiť výhodne.

Inak tomu nie je ani v eshope Naurues, ktorý si pre vás pripravil množstvo skvelých zliav na prírodné produkty až do výšky 60 %. Okrem prírodnej kozmetiky u nich nájdete aj zdravé potraviny, predovšetkým veľký výber bezlepkových produktov, eko drogériu, vďaka ktorej upracete celú domácnosť bez zbytočnej záťaže životného prostredia, ale aj výživové doplnky a lekárenské produkty.

To všetko na jednom mieste s rýchlym a spoľahlivým doručením. Ak chcete nakupovať výhodne pravidelne, registrujte sa do ich VIP clubu, kde budete odmenený zľavami na každý váš nákup

Nezabúdajte, že sa blížia Vianoce a môžete tieto zľavy využiť nielen na veci, po ktorých ste túžili celý rok, ale čakali ste na výhodnú ponuku, ale aj na darčeky. Nielenže ušetríte, ale vyhnete sa aj vianočnému stresu, ktorý obvykle zavládne posledný predvianočný týždeň.

NAKUPOVAŤ BLACK FRIDAY

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

V roku 2022 už nebude stačiť iba chudnúť a prestať fajčiť. Čoraz dôležitejšie bude nemyslieť len na seba.

INZERCIA 6 h
MVDr. Peter Vojtko a Alexandra Machová, manažéri spoločnosti FATRA HEMP pri kontrole konopných klonov, ktoré pestujú a úpätí vrchov Veľkej Fatry.

Na stránku si dnes firma môže napísať čokoľvek – dôležité je, či to dokáže aj podložiť, preto treba byť pri výbere CBD obozretní.

INZERCIA 17 h

V rizikovom životnom poistení sú zaradené nové diagnózy, pred ktorými sú tak chránené aj deti klientov

19 h
Skryť Zatvoriť reklamu