365.bank sa stala bankou roka na Slovensku

(Zdroj: 365.bank)

Najprestížnejšia medzinárodná súťaž a banková udalosť roka Bank of the Year Awards 2021 pozná mená svojich víťazov. Na včerajšej online prezentácii v Londýne boli vyhlásené a ocenené najlepšie bankové inštitúcie v Európe, Amerike, Ázii, na Blízkom východe a v Afrike. V zahraničí sa presadila aj 365.bank, ktorá sa stala najlepšou bankou na našom trhu a odnáša si titul Banka roka na Slovensku za rok 2021.

Ocenenie Bank of the Year Awards každý rok udeľuje The Banker, britský magazín zameraný na financie, a o výsledkoch rozhoduje medzinárodná porota. Tento rok pritom zabodovala aj 365.bank, ktorá potvrdila svoju pozíciu vyzývateľa na trhu a po troch rokoch svojej existencie sa stala premiérovo bankou roka na Slovensku. V celkovom hodnotení pritom zohralo kľúčovú úlohu jej nové strategické smerovanie, inovatívnosť a nové technológie, ako aj udržateľnosť a dosiahnuté ekonomické výsledky.

"Tento rok sa pre 365.bank niesol v znamení výziev a bol najdôležitejším rokom v histórii našej bankovej skupiny. Prešli sme strategickou transformáciou, v náročných časoch ovplyvnených pandémiou koronavírusu sme boli schopní rásť a pomáhať klientom prekonať jej dopady. Neprestali sme ani inovovať. Priniesli sme viaceré technológie, ktoré klientom spríjemnili denné bankovníctvo. Ocenenie Banka roka na Slovensku od magazínu The Banker je pre nás motiváciou ďalej napredovať," hovorí Andrej Zaťko, CEO 365.bank.

Súťaž Bank of the Year Awards vyhodnocuje popredné svetové bankové inštitúcie viac ako 20 rokov. Jednotlivé inštitúcie sú posudzované z hľadiska ekonomických ukazovateľov, ako sú hospodársky výsledok, ale aj výnosnosť či stabilita. Porota hodnotí banky aj z hľadiska ich strategického smerovania, rozvoja nových technológií, inovácií a produktov. Vzhľadom na aktuálnu pandemickú situáciu boli hodnotiacim kritériom aj aktivity bánk smerom ku klientom s cieľom preklenutia tohto náročného obdobia.

Magazín The Banker je mesačník patriaci do skupiny Financial Times Group so sídlom v Londýne. Celosvetovo má viac ako 28-tisíc čitateľov a viac ako 85-tisíc registrovaných online používateľov, pričom oslovuje širokú komunitu bankárov, expertov, investičných fondov, ratingových agentúr a inštitucionálnych investorov. Rebríček zostavený magazínom The Banker je považovaný za celosvetový benchmark v rámci bankového sektora.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 098
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 659
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 573
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 775
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 093
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 3 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 3 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu