Piatok, 21. január, 2022 | Meniny má VincentKrížovkyKrížovky

Kvalitná divina na pár klikov. LESY SR spúšťajú e-shop

Štátny podnik LESY SR predstavuje novinku v podobe e-shopu. Delikátna divina a lesnícke pochúťky budú dostupné z pohodlia domova.

Banskobystrická verejnosť si už zvykla na to, že počas prechádzky centrom mesta v bežných dňoch môže zavítať aj do atraktívnej predajne Lesnícke pochúťky, ktorú prevádzkuje štátny podnik LESY SR.

V príjemnom prostredí inšpirovanom lesným prostredím si možno zakúpiť celú škálu výrobkov z vlastnej produkcie – k dispozícii sú mäsové výrobky z diviny, mrazené mäso z diviny, mrazené ryby, akostné odrodové vína, 100% sušená šípková dužina, sušené lesné ovocné plody, ale aj lesnícke publikácie, spoločenské hry, turistické mapy a suveníry. V blízkej budúcnosti sa ponuka rozšíri aj o med.

Snahou štátneho podniku LESY SR je sprístupniť túto lákavú ponuku nielen obyvateľom mesta či jeho návštevníkom, ale všetkým, ktorí majú záujem o špičkové, vysoko kvalitné a zároveň zdraviu prospešné potravinárske produkty vrátane doplnkového sortimentu. Preto štátny podnik prichádza s novinkou v podobe e-shopu, prostredníctvom ktorého bude možné zakúpiť si ich priamo z pohodlia domova.

Delikátne pstruhy, srnčí chrbát, danielia sviečková či jelenie stehno, k tomu kvalitné rulandské biele alebo alibernet, navyše šípkový čaj plný vitamínov na chladné zimné večery – to je ponuka, ktorú ocenia všetci zákazníci, obzvlášť v adventnom období a vo vianočnom čase.

Samotný e-shop bude dostupný na webovom sídle štátneho podniku LESY Slovenskej republiky - www.lesy.sk/shop - kde si bude môcť celé spektrum zákazníkov vybrať zo zaujímavej a kvalitnej ponuky produktov pochádzajúcich z nádhernej slovenskej prírody.

Štátny podnik LESY SR sa aj týmto spôsobom približuje širokej verejnosti, pre ktorú má záujem ponúkať nielen možnosť pobytu v príjemnom prírodnom prostredí, ale aj možnosť priniesť si kúsok produktov z našich lesov na sviatočný stôl. Dobrú chuť a na zdravie!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.

1 h

S bezpečným FLEX tarifom môžete zájazd bezdôvodne zrušiť do 15 dní pred odletom.

INZERCIA 9 h

To be green is evergreen.

10 h
Skryť Zatvoriť reklamu