Štvrtok, 27. január, 2022 | Meniny má BohušKrížovkyKrížovky

K Park ponúkne atraktívny areál na šport a relax pre mladých

Už tento rok ho vybuduje spoločnosť Kaufland v siedmich slovenských mestách.

AJ VÁŠ TÍNEDŽER RADŠEJ SEDÍ ZA POČÍTAČOM?

Súčasná generácia dospievajúcich je pohltená virtuálnym svetom a namiesto vytvárania toho skutočného žije často v abstraktnej realite. Dlhé hodiny sedia s tabletom alebo s mobilom v ruke a často im vôbec nenapadne vybehnúť si s kamarátmi zašportovať. Je to škoda, pretože aktívny životný štýl posilňuje celkovú imunitu, zdravý vývoj, rast kostí, spevnenie svalstva a znižuje riziko obezity. Spoločné športové aktivity s priateľmi navyše priaznivo ovplyvňujú aj psychiku mladých ľudí. A všetky tieto pozitívne návyky, ktoré si osvoja počas dospievania, výrazne ovplyvnia ich život v dospelosti.

SKATE, STREETBALL, LEZECKÁ STENA

A aj preto prišiel Kaufland s nápadom ponúknuť mestám a mestským častiam športovo-oddychový areál K Park . Cieľom projektu je dostať tínedžerov od počítačov, tabletov či mobilov opäť von a najlepšie aj s partiou kamarátov, s ktorými môžu aktívne relaxovať. Na modernom a atraktívnom mieste na čerstvom vzduchu nájdu kopu príležitostí na športové aktivity – môžu si zajazdiť na skateboardoch, zahrať si streetball, ping pong, vyskúšať si svoje schopnosti na lezeckej stene či zacvičiť si na workoutovej konštrukcii. Taktiež nebudú chýbať lavičky na sedenie a trávnatá plocha pre piknik.

PÁČI SA VÁM K PARK? TAK HLASUJTE!

Do prvého ročníka projektu spoločnosti Kaufland sa zaregistrovalo spolu 36 miest a mestských častí. O tom, ktorých sedem z nich získa od reťazca areál K Park, rozhodne hlasovanie na stránke www.kauflandpark.sk , ktoré odštartuje 6. januára a potrvá do 16. februára 2022.

Hlasovať môže každý, kto sa na stránke zaregistruje. Každý deň môže mestu či mestskej časti poslať jeden svoj hlas. Ak ste z menšieho mesta alebo mestskej časti, nemusíte sa obávať, že pri hlasovaní ste bez šancí. Počet odovzdaných hlasov sa prepočíta na počet obyvateľov, takže možnosti na výhru budú vyrovnané.

Posielajte svoje hlasy každý deň a možno si práve vy alebo vaše deti už v lete budete môcť zašportovať v novom K Parku vo vašom meste!

Výsledky hlasovania budú známe hneď na druhý deň po jeho skončení. Okrem hlasovania sa môžete zapojiť aj do súťaže o 30 smartfónov.

Viac informácií nájdete na www.kauflandpark.sk .

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Ovocné šťavy sa stali obľúbenou súčasťou ranných rituálov mnohých z nás.

3 h

Poplatková bariéra padla.

INZERCIA 12 h

December 2021 sa stal piatym najsilnejším mesiacom v roku z hľadiska cestovného poistenia