Streda, 19. január, 2022 | Meniny má MárioKrížovkyKrížovky

PODCAST: Nárok pacienta na invalidný dôchodok a ŤZP

Užitočné informácie k problematike invalidity a ŤZP poskytla odborníčka na medicínske právo JUDr. Katarína Fedorová.

Diagnostikovanie akéhokoľvek ochorenia prináša do života pacientov mnoho otázok. Inak tomu nie je ani pri skleróze multiplex, ktorá postihuje najčastejšie mladých ľudí v produktívnom veku. Okrem samotného zdravotného stavu je však dôležité venovať sa aj otázkam sociálneho zabezpečenia.

Na čo majú pacienti aj s diagnózou skleróza multiplex nárok, ako majú postupovať pri kontakte s relevantnými inštitúciami a množstvo ďalších užitočných informácií poskytla podcastovému kanálu Zdravissimo a pacientskemu portálu www.smasistent.sk odborníčka na medicínske právo a generálna riaditeľka sekcie sociálnej politiky na Ministerstve práce, sociálnych vecí a rodiny SR, JUDr. Katarína Fedorová, PhD., LL.M.

Zaujala vás téma ŤZP a invalidity na Slovensku? Viac sa dozviete v podcaste na www.smasistent.sk:

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MVDr. Peter Vojtko a Alexandra Machová, manažéri spoločnosti FATRA HEMP pri kontrole konopných klonov, ktoré pestujú a úpätí vrchov Veľkej Fatry.

Na stránku si dnes firma môže napísať čokoľvek – dôležité je, či to dokáže aj podložiť, preto treba byť pri výbere CBD obozretní.

INZERCIA 2 h

V rizikovom životnom poistení sú zaradené nové diagnózy, pred ktorými sú tak chránené aj deti klientov

4 h

Pilotný projekt si vyskúšajú Košičania.

6 h
Skryť Zatvoriť reklamu