Sobota, 22. január, 2022 | Meniny má ZoraKrížovkyKrížovky

PODCAST: Nárok pacienta na invalidný dôchodok a ŤZP

Užitočné informácie k problematike invalidity a ŤZP poskytla odborníčka na medicínske právo JUDr. Katarína Fedorová.

Diagnostikovanie akéhokoľvek ochorenia prináša do života pacientov mnoho otázok. Inak tomu nie je ani pri skleróze multiplex, ktorá postihuje najčastejšie mladých ľudí v produktívnom veku. Okrem samotného zdravotného stavu je však dôležité venovať sa aj otázkam sociálneho zabezpečenia.

Na čo majú pacienti aj s diagnózou skleróza multiplex nárok, ako majú postupovať pri kontakte s relevantnými inštitúciami a množstvo ďalších užitočných informácií poskytla podcastovému kanálu Zdravissimo a pacientskemu portálu www.smasistent.sk odborníčka na medicínske právo a generálna riaditeľka sekcie sociálnej politiky na Ministerstve práce, sociálnych vecí a rodiny SR, JUDr. Katarína Fedorová, PhD., LL.M.

Zaujala vás téma ŤZP a invalidity na Slovensku? Viac sa dozviete v podcaste na www.smasistent.sk:

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Odkladať kúpu nehnuteľnosti v hlavnom meste môže vyjsť draho vzhľadom na dlhodobý rast cien.

12 h

Minulý rok sa niesol v znamení boja s ochorením COVID-19.

15 h

Union zdravotná poisťovňa ako jediná prepláca diabetológom štyri nové výkony v oblasti edukácie pacientov.

16 h
Skryť Zatvoriť reklamu