Streda, 26. január, 2022 | Meniny má TamaraKrížovkyKrížovky

PODCAST: Nárok pacienta na invalidný dôchodok a ŤZP

Užitočné informácie k problematike invalidity a ŤZP poskytla odborníčka na medicínske právo JUDr. Katarína Fedorová.

Diagnostikovanie akéhokoľvek ochorenia prináša do života pacientov mnoho otázok. Inak tomu nie je ani pri skleróze multiplex, ktorá postihuje najčastejšie mladých ľudí v produktívnom veku. Okrem samotného zdravotného stavu je však dôležité venovať sa aj otázkam sociálneho zabezpečenia.

Na čo majú pacienti aj s diagnózou skleróza multiplex nárok, ako majú postupovať pri kontakte s relevantnými inštitúciami a množstvo ďalších užitočných informácií poskytla podcastovému kanálu Zdravissimo a pacientskemu portálu www.smasistent.sk odborníčka na medicínske právo a generálna riaditeľka sekcie sociálnej politiky na Ministerstve práce, sociálnych vecí a rodiny SR, JUDr. Katarína Fedorová, PhD., LL.M.

Zaujala vás téma ŤZP a invalidity na Slovensku? Viac sa dozviete v podcaste na www.smasistent.sk:

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Odomknuté články, prémiové služby a jednoduchá administrácia prístupov.

INZERCIA 6 h

Kaufland získal ocenenie Top Employer Europe 2022 a Top Employer Slovakia 2022.

INZERCIA 6 h

Čučoriedky patria medzi naše obľúbené a vyhľadávané ovocie už po celé veky.

21 h
Skryť Zatvoriť reklamu