Pondelok, 17. január, 2022 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

PODCAST: Nárok pacienta na invalidný dôchodok a ŤZP

Užitočné informácie k problematike invalidity a ŤZP poskytla odborníčka na medicínske právo JUDr. Katarína Fedorová.

Diagnostikovanie akéhokoľvek ochorenia prináša do života pacientov mnoho otázok. Inak tomu nie je ani pri skleróze multiplex, ktorá postihuje najčastejšie mladých ľudí v produktívnom veku. Okrem samotného zdravotného stavu je však dôležité venovať sa aj otázkam sociálneho zabezpečenia.

Na čo majú pacienti aj s diagnózou skleróza multiplex nárok, ako majú postupovať pri kontakte s relevantnými inštitúciami a množstvo ďalších užitočných informácií poskytla podcastovému kanálu Zdravissimo a pacientskemu portálu www.smasistent.sk odborníčka na medicínske právo a generálna riaditeľka sekcie sociálnej politiky na Ministerstve práce, sociálnych vecí a rodiny SR, JUDr. Katarína Fedorová, PhD., LL.M.

Zaujala vás téma ŤZP a invalidity na Slovensku? Viac sa dozviete v podcaste na www.smasistent.sk:

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Prečítajte si zaujímavosti o tom, ako Slováci investovali do kryptomien s Fumbi - krypto-investičnou jednotkou na trhu.

INZERCIA 3 h

Podmanivá atmosféra Marakéša vás očarí množstvom farieb a pulzujúcim životom.

INZERCIA 14. jan

Hovorí riaditeľ Nemocnice AGEL Košice – Šaca.

13. jan
Skryť Zatvoriť reklamu