Pondelok, 23. máj, 2022 | Meniny má Želmíra

Poisťovne pod značkou Union prichádzajú na prvú pobočku pošty

Pilotný projekt si vyskúšajú Košičania.

Ubehol menej ako mesiac, čo sa poisťovňa Union oficiálne zlúčila s Poštovou poisťovňou a už prichádza ďalšia novinka – Union bude testovať pobočku Slovenskej pošty ako nový predajný kanál pre svoje produkty. Začne v Košiciach, kde otvára svoje pracovisko na Južnej triede – Pošta 3.

„Klienti si budú môcť na pošte vybaviť rovnaké požiadavky ako v niektorej z našich klasických pobočiek – či už ide o uzatvorenie poistenia domácnosti, poistenia na dovolenku, PZP alebo ďalšie poistné záležitosti. Tomuto projektu skutočne veríme a dúfame, že bude mať úspech,“ povedal Michal Špaňár, generálny riaditeľ Unionu.

Pilotná fáza bude trvať presne tri mesiace a následne sa projekt vyhodnotí. Ak sa medzi návštevníkmi pošty osvedčí, je možné, že sa rozšíri aj do ďalších miest.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Do 4. ročníku projektu ENGIE Eco školy sa tento rok zapojila aj ZŠ Československej armády v Moldave nad Bodvou.

13 h

Do 4. ročníku projektu ENGIE Eco školy sa tento rok zapojila aj ZŠ P.O. Hviezdoslava vo Veľkých Kapušanoch.

13 h

V Liptovskom Mikuláši sa stavia viac, ako kedykoľvek predtým. Liptovský Mikuláš je dobré miesto pre život.

INZERCIA 22 h
SkryťZatvoriť reklamu