Piatok, 27. máj, 2022 | Meniny má Iveta

Poisťovne pod značkou Union prichádzajú na prvú pobočku pošty

Pilotný projekt si vyskúšajú Košičania.

Ubehol menej ako mesiac, čo sa poisťovňa Union oficiálne zlúčila s Poštovou poisťovňou a už prichádza ďalšia novinka – Union bude testovať pobočku Slovenskej pošty ako nový predajný kanál pre svoje produkty. Začne v Košiciach, kde otvára svoje pracovisko na Južnej triede – Pošta 3.

„Klienti si budú môcť na pošte vybaviť rovnaké požiadavky ako v niektorej z našich klasických pobočiek – či už ide o uzatvorenie poistenia domácnosti, poistenia na dovolenku, PZP alebo ďalšie poistné záležitosti. Tomuto projektu skutočne veríme a dúfame, že bude mať úspech,“ povedal Michal Špaňár, generálny riaditeľ Unionu.

Pilotná fáza bude trvať presne tri mesiace a následne sa projekt vyhodnotí. Ak sa medzi návštevníkmi pošty osvedčí, je možné, že sa rozšíri aj do ďalších miest.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Zátoky, lagúny i dlhé pláže pre príjemný relax, zábavu aj štipku dobrodružstva.

INZERCIA 3 h

V nedeľu 5. júna v Eurovea pri Dunaji naživo odštartuje letná séria vandrovky.

INZERCIA 3 h

Na záhradách a dvoroch rodinných domov čoraz častejšie pribúdajú trampolíny a spolu s nimi sa zvyšuje aj frekvencia úrazovosti.

5 h
SkryťZatvoriť reklamu