Štvrtok, 26. máj, 2022 | Meniny má Dušan

Poisťovne pod značkou Union prichádzajú na prvú pobočku pošty

Pilotný projekt si vyskúšajú Košičania.

Ubehol menej ako mesiac, čo sa poisťovňa Union oficiálne zlúčila s Poštovou poisťovňou a už prichádza ďalšia novinka – Union bude testovať pobočku Slovenskej pošty ako nový predajný kanál pre svoje produkty. Začne v Košiciach, kde otvára svoje pracovisko na Južnej triede – Pošta 3.

„Klienti si budú môcť na pošte vybaviť rovnaké požiadavky ako v niektorej z našich klasických pobočiek – či už ide o uzatvorenie poistenia domácnosti, poistenia na dovolenku, PZP alebo ďalšie poistné záležitosti. Tomuto projektu skutočne veríme a dúfame, že bude mať úspech,“ povedal Michal Špaňár, generálny riaditeľ Unionu.

Pilotná fáza bude trvať presne tri mesiace a následne sa projekt vyhodnotí. Ak sa medzi návštevníkmi pošty osvedčí, je možné, že sa rozšíri aj do ďalších miest.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Poisťovňa dosiahla zisk pred zdanením na úrovni 2,5 milióna eur

8 h

Takmer dvaja z troch mladých zvažujú štúdium v zahraničí alebo tam už študujú.

INZERCIA 17 h

Originálne bombičky SodaStream zaručujú bezpečnosť. Rozoznáte, kúpite aj vymeníte ich jednoducho a dovezú vám ich až domov.

25. máj
SkryťZatvoriť reklamu