Streda, 25. máj, 2022 | Meniny má Urban

Developer Mint Investments získal prvenstvo v CIJ Awards 2021

Spoločnosť Mint Investments si nedávno prevzala ocenenie v prestížnej realitnej súťaži CIJ Awards Česká republika 2021.

Mint Investments je jedným z popredných stredoeurópskych oceňovaných investorov do nehnuteľností. Má bohaté skúsenosti v oblasti asset managementu, property managementu, tiež v segmente obnoviteľných zdrojov energie a developmente. Jedným z najznámejších súčasných projektov Mint Investments je atraktívny rezidenčný dom Metropolis, ktorý spoločnosť stavia v bratislavskom novom downtowne.

Mint Investments je plne integrovaná realitná platforma
Od svojho založenia v roku 2002 sa spoločnosť Mint Investments veľmi výrazne etablovala na českom, prevažne pražskom trhu, pričom v minulosti realizovala viacero úspešných projektov aj na území Slovenska, napríklad projekt OC Laugaricio v Trenčíne. K aktuálnym developerským projektom okrem Metropolisu v Bratislave patrí Alfa Residence v Prahe.

Celková hodnota spravovaných nehnuteľností spoločnosťou Mint Investments presahuje objem 600 miliónov eur. V posledných piatich rokoch uzatvorila spoločnosť transakcie v hodnote viac ako jednej miliardy eur. Priemerná návratnosť investícií dosiahla 40 percent, čo predstavuje nominálny čistý zisk 175 miliónov eur. Poslaním Mint Investments je vytvárať pre investorov, svojich partnerov a spoločnosti nadpriemerné výnosy s minimálnym rizikom.

Mint Investments zamestnáva špičkových profesionálov, ktorí patria medzi odborne najzdatnejších ľudí v developmente. Na každý projekt je zostavený špeciálny tím, ktorý presne poskytuje najvhodnejšiu kombináciu služieb. Tím pracujúci v oblasti Asset Management tvoria manažéri, ktorí rozumejú všetkým aspektom investičného procesu od akvizície cez strategické a taktické riadenie investícií, až po konečný predaj nehnuteľností.

"Z ocenenia Best Asset Management Company v prestížnej realitnej súťaži CIJ Awards Česká republika 2021 sa veľmi tešíme. Ďakujeme našim ľuďom, partnerom, klientom a všetkým, ktorí prispeli k nášmu úspechu. Veľká vďaka patrí CIJ EUROPE za organizáciu tohto skvelého podujatia." povedal Sebastien Dejanovski, Mint Investments.

O CIJ Awards
Už 20. ročník medzinárodných cien CIJ Awards usporiadal európsky realitný poskytovateľ digitálnych a tlačových správ CIJ Europe a ocenil výnimočné projekty, tímy a osobnosti z oblasti developmentu v 26 kategóriách. Vo výbere finalistov zohráva úlohu ich prínos celému odvetviu, ale tiež férovosť pri práci a konaní a úcta k životnému prostrediu. O víťazoch rozhoduje nezávislá porota zložená z výkonných riaditeľov, odborníkov a partnerov pôsobiacich v oblasti developmentu a realít.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Originálne bombičky SodaStream zaručujú bezpečnosť. Rozoznáte, kúpite aj vymeníte ich jednoducho a dovezú vám ich až domov.

10 h

Stavebných pozemkov na výstavbu je v Bratislave čoraz menej.

INZERCIA 19 h

Prekladateľské odvetvie prešlo v posledných rokoch výraznými zmenami. Teraz prekladatelia čelia novej výzve: strojovému prekladu.

INZERCIA 19 h
SkryťZatvoriť reklamu