Pondelok, 23. máj, 2022 | Meniny má Želmíra

E-shop Benulekáreň.sk spustil veľké Valentínske akcie

Nakúpte obľúbené produkty od Vichy, La Roche-Posay, Cerave, Eucerin v mimoriadnej akcii. Pri kúpe 2 produktov máte tretí ZADARMO.

(Zdroj: Benulekáreň.sk)

Hľadáte valentínsky darček pre svoju polovičku? Na eshope Benulekáreň.sk zaručene vyberiete ten správny a teraz za zvýhodnené ceny. Siahnite po obľúbených produktoch od dermo značiek Vichy v akcii 50% zľava na druhý produkt, Cerave + darček, La Roche-Posay, Eucerin, Avene, ktoré môžete teraz nakúpiť v zvýhodnenej akcii 2+1. To znamená, že pri nákupe dvoch produktov dostanete tretí produkt zadarmo. Rovnaká akcia platí aj na značky Nivea, Nuxe, či Babé.

Okrem kozmetiky nájdete na našom e-shope aj zaujímavú ponuku produktov, ktoré sa skvele hodia na Valentína. Nájdete v nej napríklad kolagén na kĺby a pleť, sonické kefky Philips Sonicare, pomôcky Durex, či rôzne produkty na skrášľovanie tela.

Naši zákazníci sú pre nás prioritou a preto sa snažíme poskytovať tie najlepšie služby. Nájdete u nás širokú ponuku produktov, výhodné ceny a tiež rôzne spôsoby dopravy, aby sme sa prispôsobili vašim potrebám. Aj vďaka tomu sme dnes najlepšie hodnotená internetová lekáreň na našom trhu.

Máme prepracovaný systém logistiky, ktorý nám umožňuje doručiť vám objednávku už do dvoch hodín od jej vytvorenia. Je na vás aký typ dopravy zvolíte. Poskytujeme možnosť osobného odberu ZADARMO vo viac ako 115 lekárňach Benu po celom Slovensku. Spolupracujeme tiež so spoločnosťou Packeta, ktorá má u nás viac ako 1300 odberných miest.

Nedávno sme spustili aj nový spôsob dopravy, ktorý ocenia najmä zákazníci žijúci v Bratislave a jej bezprostrednom okolí. Ide o službu expresného doručenia, vďaka ktorej vám vieme zabezpečiť pohodlné a rýchle doručenie už do dvoch hodín. Výhodou tohto typu dopravy je, že si vyberáte konkrétny deň a čas, kedy vám bude tovar doručený.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Do 4. ročníku projektu ENGIE Eco školy sa tento rok zapojila aj ZŠ Československej armády v Moldave nad Bodvou.

12 h

Do 4. ročníku projektu ENGIE Eco školy sa tento rok zapojila aj ZŠ P.O. Hviezdoslava vo Veľkých Kapušanoch.

13 h

V Liptovskom Mikuláši sa stavia viac, ako kedykoľvek predtým. Liptovský Mikuláš je dobré miesto pre život.

INZERCIA 22 h
SkryťZatvoriť reklamu