Piatok, 27. máj, 2022 | Meniny má Iveta

V Nitre je dopyt po novom hobby markete a DIY službách

V tomto roku plánuje rekonštrukciu alebo úpravu svojho bývania až 70 % obyvateľov Nitry a okolia.

Z prieskumu, ktorý vypracovala agentúra IBRS v januári 2022 na vzorke 300 respondentov v Nitrianskom kraji tiež vyplynulo, že nový hobby market by uvítalo až 86 % ľudí žijúcich v Nitre a okolí. Respondenti prieskumu realizujú väčšie rekonštrukcie raz za dva roky, ale menšiu údržbu svojho bývania uskutočnia každý mesiac, či dva. „Už čoskoro budú mať nitrianski domáci majstri i profesionáli možnosť nakúpiť všetko potrebné v novootvorenej projektovej predajni Hornbach v severnej časti mesta Nitra na ulici Na Pasienkoch. Konečne nájdu všetko pre svoje projekty na jednom mieste,“ prezradil Martin Taksonyi, riaditeľ prevádzky v Nitre.

Volajú po férových cenách a odbornom poradenstve

Podľa prieskumu je pre zákazníkov služieb hobby marketov najdôležitejšia záruka férových cien, ktoré nebudú umelo nafukované (82 %), bezplatné odborné poradenstvo (79 %) a možnosť tovar online rezervovať a vyzdvihnúť na predajni (78 %). „Hornbach poskytuje každému zákazníkovi záruku výhodného nákupu počas celého roka. Aj v nitrianskej predajni budú platiť trvale nízke ceny bez umelého nafukovania a falošných zliav. Poradenstvo je pre Hornbach jednou z najdôležitejších služieb, ktorú poskytujeme zdarma. Zákazníci sa môžu spoľahnúť na personál s odbornými znalosťami z praxe, či už v segmente stavby, rekonštrukcie alebo záhrady,“ dopĺňa Martin Taksonyi.

Najväčším lákadlom sú všetko pre kúpeľňu, farby a laky a záhrada

Až 81 % respondentov prieskumu navštevuje hobby markety najmä kvôli kúpeľňovým štúdiám i kuchyniam. Zhodne (okolo 70 %) tu najčastejšie zháňa farby, tapety a dekorácie ako aj osvetlenie a elektro. Rovnako atraktívna je pre nich ponuka technického vybavenia do záhrady i rastlín.

Obyvatelia nitrianskeho regiónu sa s obľubou venujú záhradkárčeniu (79 %) v priemere až 7 hodín týždenne. V tomto roku až 61 % plánuje väčšiu údržbu alebo rekonštrukciu záhrady. Ponuka záhradného sortimentu je preto dôležitá pre väčšinu opýtaných (69 %). 2270 štvorcových metrov záhradného centra Hornbach preto bude mať čo ponúknuť zákazníkom v tejto časti Slovenska.

Prieskum potvrdil správne rozhodnutie spoločnosti Hornbach o otvorení svojej najnovšej prevádzky s Drive In stavebninami, záhradou a moderným kúpeľňovým štúdiom v Nitre. Najnovšia predajňa ponúkne domácim majstrom i profesionálnym realizátorom na predajnej ploche 14 500 m2 všetko potrebné pre ich projekty. „Naši zákazníci sa môžu tešiť nielen na odborné poradenstvo a široký sortiment za férové ceny, ale takisto na samoobslužné nakupovanie a mnohé ďalšie zákaznícke benefity, o ktorých sa dozvedia viac napríklad v aplikácii HORNBACH,“ dodal Martin Taksonyi.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Ak plánujete kúpu nového spotrebiča, nákup v PLANEO cez víkend bude zaručená výhra!

Teraz

Zátoky, lagúny i dlhé pláže pre príjemný relax, zábavu aj štipku dobrodružstva.

INZERCIA 7 h

V nedeľu 5. júna v Eurovea pri Dunaji naživo odštartuje letná séria vandrovky.

INZERCIA 7 h
SkryťZatvoriť reklamu