Sobota, 28. máj, 2022 | Meniny má Viliam

V Trenčianskom kraji Wüstenrot plánuje rozšíriť obchodný tím

Dopyt po komplexných finančných službách rastie

Len nedávno skupina Wüstenrot rozšírila svoju ponuku na sprostredkovanie komplexných finančných služieb. Okrem poistenia skupina zastrešuje aj hypotéky, sporenia či investície prostredníctvom spoločnosti Wüstenrot InHouse Broker. Rozšírenie ponuky zvýšilo záujem klientov, čo prirodzene generuje nové príležitosti pre obchodných partnerov v regiónoch. Trenčiansky kraj nie je výnimkou.

„Značka Wüstenrot je na trhu už pomaly tridsať rokov, má renomé spoľahlivého obchodného partnera. V Trenčianskom kraji pomáhame už ďalším generáciám klientov. V súčasnosti však vnímame rastúci dopyt po komplexných finančných službách a preto chceme posilniť náš obchodný tím, “ hovorí Lucia Horníčková, trenčianska krajská riaditeľka skupiny Wüstenrot.

Podľa jej slov rastúci záujem o komplexné finančné služby predstavuje príležitosť pre minimálne desiatku ďalších obchodných zastúpení v rámci kraja. Pričom nejde o konečný počet.„Rozšírenie nášho zastúpenia v Trenčianskom kraji závisí najmä od počtu kvalitných skúsených obchodníkov,“ doplnila Lucia Horníčková.

Trenčiansky kraj zďaleka nie je jediný, v ktorom Wüstenrot plánuje posilniť svoje obchodné zastúpenie. Len tento týždeň skupina oznámila záujem rozširovať svoje zastúpenie vo všetkých v regiónoch Slovenska, vrátane menších a stredne veľkých miest.

„Najmä v posledných mesiacoch sme zaznamenali prostredníctvom novej spoločnosti Wüstenrot InHouse Broker významný dopyt najmä po refinancovaní hypoték. Ilustračným príkladom bol marec, kedy priemerný objem sprostredkovaných úverov stúpol o 93 percent,“ vyhlásil pre médiá Slavomír Kurjan, riaditeľ Úseku podpory odbytu skupiny Wüstenrot.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Túžite po obuvi, ktorá bude pohodlná na bežné nosenie do mesta, ale aj do práce? V tom prípade ste tu správne!

INZERCIA 1 h

Agresívne brzdenie a spôsobenie dopravnej nehody - čí je to vina? Bez palubnej kamery to nedokážete, ako na tomto zázname!

7 h

Ako zvoliť ten správny model a čo by mal alebo nemal smartfón pre deti spĺňať

11 h
SkryťZatvoriť reklamu