Bojovník Jiří Procházka sa stal novou tvárou XTB

Jiří Procházka.Jiří Procházka. (Zdroj: XTB)

Jiří Procházka, jeden z najlepších bojovníkov MMA súčasnosti, sa stal novým globálnym ambasádorom spoločnosti XTB. Nová kampaň popredného svetového brokera sa zameria na budovanie povedomia o investíciách medzi Čechmi a na podporu rastu jeho klientskej základne.

Spolupráca s Jiřím Procházkom zapadá do dlhodobej stratégie XTB. Spoločnosť už dlho spolupracuje s poprednými športovými osobnosťami na čele so svetoznámym futbalovým trénerom Josém Mourinhom, ktorý sa minulý rok stal hlavnou tvárou jej globálnej kampane. Tento rok sa k nej pridala aj bývalá poľská šampiónka UFC Joanna Jędrzejczyk.

"Jiří Procházka je jednou z najväčších hviezd súčasného českého športu a predovšetkým je to špičkový profesionál so skvelým charakterom. Sme radi, že práve on sa stane tvárou našej spoločnosti nielen v Českej republike, ale aj vo svete," povedal David Šnajdr, riaditeľ českej pobočky XTB. "Sme tiež radi, že môžeme takýmto spôsobom podporiť Jiřího v jeho snahe získať titul UFC v poloťažkej váhe."

V spolupráci s Jiřím Procházkom plánuje brokerská spoločnosť nadviazať na rekordný začiatok roka. V prvom štvrťroku sa spoločnosti podarilo dosiahnuť výrazný nárast počtu klientov, ktorých základňu tvorí takmer pol milióna investorov. Okrem toho čistý zisk vzrástol v porovnaní s rovnakým obdobím minulého roka o 179 % na 54,4 milióna EUR.

"S týmto silným a dôveryhodným ambasádorom chceme priblížiť investovanie a obchodovanie širšej cieľovej skupine. Našu komunikáciu zameriame na šírenie povedomia o investovaní a vzdelávanie českej spoločnosti, čo je vzhľadom na zložitú hospodársku situáciu teraz dôležitejšie ako kedykoľvek predtým," dodáva Šnajdr.

Jiří Procházka je jednou z popredných osobností bojových športov. Preslávil sa v profesionálnej japonskej organizácii Rizin, kde vyhral jedenásť z dvanástich zápasov. Tieto výsledky mu vyniesli zmluvu v najprestížnejšej americkej organizácii UFC, kde sa teraz pripravuje na svoj vrcholný súboj o titul majstra sveta vo welterovej váhe. V hlavnom zápase večera UFC sa 11. júna v Singapure stretne s brazílskym matadorom Gloverom Teixeirom.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 099
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 463
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 595
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 777
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 082
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 5 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 5 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu