Sobota, 2. júl, 2022 | Meniny má Berta

Bojovník Jiří Procházka sa stal novou tvárou XTB

Jiří Procházka.Jiří Procházka. (Zdroj: XTB)

Jiří Procházka, jeden z najlepších bojovníkov MMA súčasnosti, sa stal novým globálnym ambasádorom spoločnosti XTB. Nová kampaň popredného svetového brokera sa zameria na budovanie povedomia o investíciách medzi Čechmi a na podporu rastu jeho klientskej základne.

Spolupráca s Jiřím Procházkom zapadá do dlhodobej stratégie XTB. Spoločnosť už dlho spolupracuje s poprednými športovými osobnosťami na čele so svetoznámym futbalovým trénerom Josém Mourinhom, ktorý sa minulý rok stal hlavnou tvárou jej globálnej kampane. Tento rok sa k nej pridala aj bývalá poľská šampiónka UFC Joanna Jędrzejczyk.

"Jiří Procházka je jednou z najväčších hviezd súčasného českého športu a predovšetkým je to špičkový profesionál so skvelým charakterom. Sme radi, že práve on sa stane tvárou našej spoločnosti nielen v Českej republike, ale aj vo svete," povedal David Šnajdr, riaditeľ českej pobočky XTB. "Sme tiež radi, že môžeme takýmto spôsobom podporiť Jiřího v jeho snahe získať titul UFC v poloťažkej váhe."

V spolupráci s Jiřím Procházkom plánuje brokerská spoločnosť nadviazať na rekordný začiatok roka. V prvom štvrťroku sa spoločnosti podarilo dosiahnuť výrazný nárast počtu klientov, ktorých základňu tvorí takmer pol milióna investorov. Okrem toho čistý zisk vzrástol v porovnaní s rovnakým obdobím minulého roka o 179 % na 54,4 milióna EUR.

"S týmto silným a dôveryhodným ambasádorom chceme priblížiť investovanie a obchodovanie širšej cieľovej skupine. Našu komunikáciu zameriame na šírenie povedomia o investovaní a vzdelávanie českej spoločnosti, čo je vzhľadom na zložitú hospodársku situáciu teraz dôležitejšie ako kedykoľvek predtým," dodáva Šnajdr.

Jiří Procházka je jednou z popredných osobností bojových športov. Preslávil sa v profesionálnej japonskej organizácii Rizin, kde vyhral jedenásť z dvanástich zápasov. Tieto výsledky mu vyniesli zmluvu v najprestížnejšej americkej organizácii UFC, kde sa teraz pripravuje na svoj vrcholný súboj o titul majstra sveta vo welterovej váhe. V hlavnom zápase večera UFC sa 11. júna v Singapure stretne s brazílskym matadorom Gloverom Teixeirom.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Meranie rýchlosti v úsekoch už nebude pre vodičov vďaka MIO problémom

Vodiči budú upozornení pred úsekom, počas a na to, koľko metrov a sekúnd im zostáva a či majú spomaliť alebo ísť rýchlejšie.

10 h
MiVue 886 – vůbec první 4K UHD autokamera od Mio

Má tiež 1,7x väčší snímač a ULTRA nočné snímanie. Rýchlejší prenos záberov do telefónu zabezpečuje 5 GHz WiFi

1. júl

Tankujeme približne o 10 – 50 centov lacnejšie ako v západnej Európe.

INZERCIA 1. júl
SkryťZatvoriť reklamu