Sobota, 2. júl, 2022 | Meniny má Berta

LAMINA PREŠOV pokrýva strechy a fasády už 33 rokov

Prešovská spoločnosť poskytuje montážny servis a stavebné materiály.

Stavebná sezóna je po dlhej zime v plnom prúde. Niekto sa nachádza v štádiu príprav na stavbu, iní už dvíhajú steny, alebo dokonca začínajú pokrývať strechy. Nech už sú práce na vašej stavbe v akejkoľvek fáze, vie vám s nimi pomôcť LAMINA PREŠOV.

Od výroby až po montáž

Spoločnosť LAMINA PREŠOV má svojich vlastných kvalifikovaných technikov, poskytujúcich profesionálne odborne služby. Vo firme tak dostanete okrem stavebných materiálov a iných stavebných produktoch aj klampiarske výrobky od A po Z - všetko potrebné tak nájdete pod jednou strechou. :)

LAMINA PREŠOV chráni to najvzácnejšie

Táto prešovská spoločnosť už od roku 1989 poskytuje odborné služby v oblasti striech a odvetraných fasád po celom Slovensku. Zároveň spoločnosť ponúka a sama vyrába strešné krytiny a fasády, čo je jej hlavnou pracovnou náplňou. V ponuke sú krytiny CLIP PANEL, SCHLEBACH a kopec iných. Z fasád to je fasádny systém SOFIT PANEL, fasádne dosky FUNDERMAX, ALUPANEL a mnoho iných. Všetko to sú produkty, ktoré pokryjú všestranné potreby, nech už pokrývate akýkoľvek typ budovy - starú či novú stavbu, rodinný dom či fabriku. Súčasťou ich práce, ktorú netreba opomenúť, sú aj zelené strechy. Pri výrobe si LAMINA PREŠOV dáva záležať na kvalite materiálov a na ich dodávateľoch, medzi ktorých patrí napríklad aj U. S. Steel Košice, BAUDER, EVROMAT...

Široká ponuka služieb

Držiac sa kréda CHRÁNIME TO NAJVZÁCNEJŠIE, spoločnosť nezostáva iba pri samotnej výrobe krytín a fasád. Vďaka vypracovaným ukladacím plánom vie spoločnosť LAMINA PREŠOV pre svojich zákazníkov výrazne ušetriť nielen finančné prostriedky, ale aj čas montáže striech a fasád.

Spoločnosť vyrába atypické presné oplechovania pre svojich zákazníkov, príkladom čoho je služba CNC ohýbania plechov. Na túto prácu používajú nemeckú technológiu XXL-Center značky RAS. Okrem ohýbania je súčasťou ich práce aj presné CNC delenie plechov podľa požadovaných rozmerov klientov.

Výrobky v priebehu svojej produkcie prechádzajú viacerými procesmi, medzi ktoré patrí aj lakovanie práškovými vypaľovacími farbami. Na to má LAMINA PREŠOV lakovaciu linku s dĺžkou až 6 metrov.

Odkvapy pre každú stavbu

Spoločnosť ponúka odkvapové systémy prispôsobené pre každý typ budovy. Problémom nie je ani atypická klampiarska výroba podľa potreby zákazníka. V LAMINE PREŠOV sa na to starostlivo pripravili, a preto ponúkajú rôzne typy odkvapov - hliníkové, medené, lakoplastové, zinkové a titánzinkové; ďalej hranaté polkruhové, nástrešné, zaatikové a novinku „skryté žľaby“. Vďaka práškovej lakovni majú v ponuke širokú paletu odtieňov odkvapových systémov.

V predajni LAMINA PREŠOV v sídle spoločnosti na Jesennej 5 v Prešove, pracuje odborne zdatný personál, ktorí vám pri výbere ochotne poradí. Tovar si čoskoro budete vedieť vybrať aj z pohodlia domova vďaka pripravovanému eshopu. LAMINA PREŠOV vám dovezie tovar k vašim dverám. Okrem krytín a odkvapov nájdete v LAMINE PREŠOV aj rôzne doplnky na strechy, parapety, polykarbonátové dosky, strešné okná a iné.

Pozrite si realizácie LAMINY Najlepšou ukážkou kvality práce sú jej výsledky. Pozrite sa na bohatú galériu stavieb, ktorým LAMINA pomohla svojimi klampiarskymi službami.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

MiVue 886 – vůbec první 4K UHD autokamera od Mio

Má tiež 1,7x väčší snímač a ULTRA nočné snímanie. Rýchlejší prenos záberov do telefónu zabezpečuje 5 GHz WiFi

22 h

Tankujeme približne o 10 – 50 centov lacnejšie ako v západnej Európe.

INZERCIA 1. júl

Letná kupónová a SMS súťaž o 3 letecké zájazdy v celkovej hodnote 10 000 €.

INZERCIA 1. júl
SkryťZatvoriť reklamu