Sobota, 25. jún, 2022 | Meniny má Tadeáš

LAMINA PREŠOV pokrýva strechy a fasády už 33 rokov

Prešovská spoločnosť poskytuje montážny servis a stavebné materiály.

Stavebná sezóna je po dlhej zime v plnom prúde. Niekto sa nachádza v štádiu príprav na stavbu, iní už dvíhajú steny, alebo dokonca začínajú pokrývať strechy. Nech už sú práce na vašej stavbe v akejkoľvek fáze, vie vám s nimi pomôcť LAMINA PREŠOV.

Od výroby až po montáž

Spoločnosť LAMINA PREŠOV má svojich vlastných kvalifikovaných technikov, poskytujúcich profesionálne odborne služby. Vo firme tak dostanete okrem stavebných materiálov a iných stavebných produktoch aj klampiarske výrobky od A po Z - všetko potrebné tak nájdete pod jednou strechou. :)

LAMINA PREŠOV chráni to najvzácnejšie

Táto prešovská spoločnosť už od roku 1989 poskytuje odborné služby v oblasti striech a odvetraných fasád po celom Slovensku. Zároveň spoločnosť ponúka a sama vyrába strešné krytiny a fasády, čo je jej hlavnou pracovnou náplňou. V ponuke sú krytiny CLIP PANEL, SCHLEBACH a kopec iných. Z fasád to je fasádny systém SOFIT PANEL, fasádne dosky FUNDERMAX, ALUPANEL a mnoho iných. Všetko to sú produkty, ktoré pokryjú všestranné potreby, nech už pokrývate akýkoľvek typ budovy - starú či novú stavbu, rodinný dom či fabriku. Súčasťou ich práce, ktorú netreba opomenúť, sú aj zelené strechy. Pri výrobe si LAMINA PREŠOV dáva záležať na kvalite materiálov a na ich dodávateľoch, medzi ktorých patrí napríklad aj U. S. Steel Košice, BAUDER, EVROMAT...

Široká ponuka služieb

Držiac sa kréda CHRÁNIME TO NAJVZÁCNEJŠIE, spoločnosť nezostáva iba pri samotnej výrobe krytín a fasád. Vďaka vypracovaným ukladacím plánom vie spoločnosť LAMINA PREŠOV pre svojich zákazníkov výrazne ušetriť nielen finančné prostriedky, ale aj čas montáže striech a fasád.

Spoločnosť vyrába atypické presné oplechovania pre svojich zákazníkov, príkladom čoho je služba CNC ohýbania plechov. Na túto prácu používajú nemeckú technológiu XXL-Center značky RAS. Okrem ohýbania je súčasťou ich práce aj presné CNC delenie plechov podľa požadovaných rozmerov klientov.

Výrobky v priebehu svojej produkcie prechádzajú viacerými procesmi, medzi ktoré patrí aj lakovanie práškovými vypaľovacími farbami. Na to má LAMINA PREŠOV lakovaciu linku s dĺžkou až 6 metrov.

Odkvapy pre každú stavbu

Spoločnosť ponúka odkvapové systémy prispôsobené pre každý typ budovy. Problémom nie je ani atypická klampiarska výroba podľa potreby zákazníka. V LAMINE PREŠOV sa na to starostlivo pripravili, a preto ponúkajú rôzne typy odkvapov - hliníkové, medené, lakoplastové, zinkové a titánzinkové; ďalej hranaté polkruhové, nástrešné, zaatikové a novinku „skryté žľaby“. Vďaka práškovej lakovni majú v ponuke širokú paletu odtieňov odkvapových systémov.

V predajni LAMINA PREŠOV v sídle spoločnosti na Jesennej 5 v Prešove, pracuje odborne zdatný personál, ktorí vám pri výbere ochotne poradí. Tovar si čoskoro budete vedieť vybrať aj z pohodlia domova vďaka pripravovanému eshopu. LAMINA PREŠOV vám dovezie tovar k vašim dverám. Okrem krytín a odkvapov nájdete v LAMINE PREŠOV aj rôzne doplnky na strechy, parapety, polykarbonátové dosky, strešné okná a iné.

Pozrite si realizácie LAMINY Najlepšou ukážkou kvality práce sú jej výsledky. Pozrite sa na bohatú galériu stavieb, ktorým LAMINA pomohla svojimi klampiarskymi službami.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Prerastená tráva, veľký pozemok, svahovitý terén. Takéto podmienky nezvládne akákoľvek kosačka, no s bubnovou to bude hračka.

INZERCIA 24. jún

V Základnej škole na Drábovej ulici sa bude od budúceho roka vzdelávať 41 zdravotne znevýhodnených detí.

24. jún

Vyjadril sa prednosta Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Peter Polan, PhD., MPH