Piatok, 1. júl, 2022 | Meniny má Diana

Bratislavský realitný trh oživí GALVANIA rezidencie

Stavebných pozemkov na výstavbu je v Bratislave čoraz menej.

Územie hlavného mesta je pre developerov veľmi atraktívne. Prírastkom k modernému urbanizmu hlavného mesta je projekt GALVANIA rezidencie. Architektonicky zaujímavý sedem podlažný objekt s jednoduchou a čistou fasádou, vyrastie na ploche 14 910m2.

Výstavbou lukratívneho bývania v GALVANIA rezidencie by sme chceli prispieť k rozvoju obľúbenej lokality Ružinov, vniesť život a zvýšiť celkový potenciál lokality. Kto pozná situáciu na realitnom trhu vie, že bytové projekty v blízkosti Avion shopping parku sú beznádejne vypredané a takáto príležitosť sa nebude dlho opakovať ,“ uviedol Jaroslav Šuveg, generálny riaditeľ TATRA REAL, a.s.

S cieľom ponúknuť ideálne bývanie s maximálnym súkromím, developer TATRA REAL, a.s. ponúka výborné dispozičné riešenia bytov, presvetlené plochy a aj doplnkový exteriérový priestor. Približne 85 % bytov v GALVANIA rezidencie je 2-izbových s priemernou výmerou 47 m2 a loggiou okolo 10 m2. Byty na prízemí majú predzáhradku. K dispozícií sú 3-izbové a tiež 1-izbové byty.

V rámci štandardu bytu ponúkneme viacero druhov podláh, dverí, farebných variácií obkladov a dlažieb. V ponuke bude aj predpríprava na klimatizáciu. Ak by sa klient dožadoval možnosti holobytu, nebránime sa ani tejto alternatíve,“ dodáva Jaroslav Šuveg.

Ružinov je jedna z najvyhľadávanejších lokalít pre spokojný život v Bratislave, a to aj vďaka výbornej občianskej vybavenosti (IKEA, Avion Shopping Park, Bauhaus, XXXlutz). Výhodou projektu GALVANIA rezidencie je výborné napojenie na MHD, letisko a plánovaná investícia do železničnej stanice TIOP zabezpečí rýchlu prepravu.

GALVANIA rezidencie plánuje vytvoriť lukratívne bývanie a zelené parky na mieste, ktoré je dnes nevyužité. Silnou stránkou objektu bude park situovaný vo vnútrobloku. Zelená plocha zaberie 6 133m2 a pre obyvateľov sa stane miestom pre oddych, športové aktivity , grilovanie, nájdeme tu plochy pre menšie koncerty. Bude to privátna a bezpečná zóna,“ uviedol Ing. arch. Michal Tačovský z MOROCZ TACOVSKY GROUP.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

MiVue 886 – vůbec první 4K UHD autokamera od Mio

Má tiež 1,7x väčší snímač a ULTRA nočné snímanie. Rýchlejší prenos záberov do telefónu zabezpečuje 5 GHz WiFi

5 h

Tankujeme približne o 10 – 50 centov lacnejšie ako v západnej Európe.

INZERCIA 14 h

Letná kupónová a SMS súťaž o 3 letecké zájazdy v celkovej hodnote 10 000 €.

INZERCIA 14 h
SkryťZatvoriť reklamu