V slovenskom Atose sa pracuje skvelo. Potvrdil to aj prieskum

Slovenská pobočka spoločnosti Atos je skvelé miesto na prácu. Potvrdil to prieskum medzinárodnej organizácie Great Place to Work.

Slovenská pobočka spoločnosti Atos je skvelé miesto na prácu. Potvrdil to prieskum medzinárodnej organizácie Great Place to Work, ktorá zároveň spoločnosti udelila rovnomenný certifikát. Pre slovenský Atos ide už o tretie takéto ocenenie, pričom z roka na rok sa jej hodnotenie zlepšuje.

„Takýto výsledok nás teší o to viac, že nejde o žiadne formálne hodnotenie zvonka, ale vychádza priamo z názorov našich kolegov. Získané skóre potvrdzuje vysoký štandard našej pracovnej kultúry, patríme k najlepším spomedzi pobočiek Atosu vo viac ako 70 krajinách na celom svete. Za to patrí veľká vďaka najmä všetkým našim kolegom, ktorí priaznivú atmosféru na pracovisku vytvárajú,“ povedal Michal Fusek, šéf personálneho oddelenia slovenskej pobočky spoločnosti Atos.

Výsledky prieskumu vychádzajú z anonymných reakcií zamestnancov na viac ako sto tvrdení, ktoré sa týkajú rôznych aspektov pracovnej kultúry. Hodnotiť mohli napríklad spokojnosť s pracovnými podmienkami, spravodlivosť na pracovisku, priateľskú atmosféru či rešpekt. Z výsledkov sa vypočítava takzvaný Trust Index. Slovenská pobočka Atosu tento rok dosiahla celkové skóre 77 %. Nesmierne nás teší, že pozitívna spätná väzba zo strany našich kolegov každým rokom rastie. Do prieskumu sa pritom zapojili viac ako štyri pätiny všetkých zamestnancov pobočky.

Najlepšie výsledky slovenský Atos dosahoval v oblastiach spravodlivého prístupu k zamestnancom, flexibility pracovného času a priateľskej atmosféry, kde sa s pozitívnym hodnotením stotožnilo viac ako 90 % zamestnancov. Spokojnosť panovala aj s podporou, ktorú cítili zo strany spoločnosti počas pandémie COVID-19.

„Etablovali sme vo firme skupinu dobrovoľníkov, nadšencov ktorej hlavným poslaním je vytváranie dobrého pracovného prostredia. Ide o nezávislú, veľmi rozmanitú cool skupinu, ktorá je otvorená pre všetkých. Každý môže prísť a predniesť svoj návrh, ktorým sa následne ako tím zaoberáme. Stretávame sa každý mesiac a za posledné roky sa nám podarilo do praxe preniesť viac ako stovku rôznych nápadov na zlepšenie pracovného prostredia. V tomto vnímame náš hlavný úspech. Na tom ako sa tu máme, pracujeme všetci ako tím a každý má možnosť sa zapojiť,“ vysvetľuje Michal Fusek.

O Atos

Atos je globálnym lídrom v digitálnej transformácii so 111 000 zamestnancami a s ročným obratom približne 11 miliárd eur. Skupina, ktorá je európskou jednotkou v oblasti kybernetickej bezpečnosti, poskytovania cloudových služieb a výpočtovej techniky s vysokým výkonom, poskytuje end-to-end riešenia na mieru pre všetky odvetvia v 71 krajinách sveta.

Spoločnosť Atos, priekopník v oblasti dekarbonizačných služieb a produktov, sa zaviazala poskytovať svojim zákazníkom bezpečné a dekarbonizované digitálne riešenia.

Atos je SE (Societas Europaea), kótovaná na Euronext Paris a zahrnutá v akciových indexoch CAC 40 ESG a Next 20 v Paríži.

Cieľom spoločnosti Atos je napomáhať pri vytváraní budúcnosti informačných technológií. Svojimi odbornými znalosťami a službami podporuje rozvoj vedomostí, vzdelávania a výskumu multikultúrnym prístupom a prispieva k rozvoju vedecko-technickej excelentnosti. Atos na celom svete umožňuje svojim zákazníkom a zamestnancom, ako aj členom spoločností, aby žili, pracovali a rozvíjali sa udržateľne v bezpečnom informačnom priestore.

Spoločnosť Atos pôsobí v Slovenskej republike od 1. októbra 2011 po akvizícii spoločnosti Siemens IT Solutions and Services, s.r.o.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 099
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 568
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 588
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 777
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 086
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 5 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 5 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu