Ako poistiť auto rýchlo a za tú najlepšiu cenu?

(Zdroj: Bigstock Photo)

Hľadáte výhodné poistenie pre svoje vozidlo? Nová vylepšená kalkulačka pre porovnanie cien poistenia auta vám porovná ponuky nielen PZP, ale aj havarijného poistenia. Takto si môžete nezáväzne zistiť ceny dvoch samostatných poistení a nájsť tú najvýhodnejšiu zákonnú či havarijnú poistku za pár minút. Stačí zadať evidenčné číslo alebo VIN číslo a všetky potrebné údaje o aute sa vám automaticky načítajú. Potom stačí doplniť informácie o držiteľovi a prejsť na porovnanie cien. Rýchlo získate prehľad, ktorá poisťovňa vám dá najlepšiu ponuku, a rozhodnete sa, či si uzatvoríte obe poistenia alebo len PZP či havarijné.

Najprepracovanejšie porovnanie cien poistenia na trhu

Výber správneho povinného zmluvného poistenia nie je vždy jednoduchý. Každý vodič by na otázku, aké PZP potrebuje, odpovedal inak. S našou online kalkulačkou si rýchlo a pohodlne vyberie každý. Po zadaní potrebných údajov uvidíte na vygenerovanom prehľade všetky ceny a tiež sa vám zobrazia aj potrebné informácie o konkrétnej ponuke, teda aké má poistné limity, ktoré pripoistenia zahŕňa a podobne. Nie je to však len o PZP.

Ocenenie vozidla pri havarijnom poistení netreba podceňovať!

V kalkulačke si ešte v úvode môžete vybrať, či si chcete porovnať len ponuky PZP, havarijného poistenia alebo oboch poistení. Pri havarijnej poistke kalkulačka využíva prepracovaný systém ocenenia vozidla. Prečo je to dôležité? Často sa stáva, že sa pri uzatváraní tohto typu poistenia uvedie nesprávna poistná suma. Keďže výška tejto sumy ovplyvňuje aj výslednú cenu poistenia, mnohí ju uvádzajú nižšiu, než je v skutočnosti. Výsledkom je potom síce nižšie poistné, pri poistnej udalosti sa to však môže vypomstiť. Havarijné poistenie auta na nesprávnu sumu znamená, že v prípade totálnej škody vám bude vyplatená taká suma, ktorá nemusí zodpovedať skutočnej hodnote auta.

TIP: Ak by ste aj z nejakého dôvodu nemali záujem o havarijné poistenie, pretože sa vám už, napríklad na základe veku vozidla, neoplatí, stále máte možnosť rozšíriť si základné zákonné poistenie. Na výber máte rôzne pripoistenia, ktoré si môžete zvoliť podľa toho, kade jazdíte (napr. pripoistenie stretu so zverou, pripoistenie pneumatík) alebo koho pravidelne vozíte v aute (napr. úrazové pripoistenie) a podobne. Rovnaké možnosti máte aj pri havarijnom poistení, ak si nevyberiete plné krytie.

Prvá kalkulačka pre dve poistenia na trhu

Každé auto si vyžaduje nielen správnu starostlivosť a údržbu, ale aj spoľahlivé poistenie. Nezáleží na tom, či vlastníte auto luxusnej značky alebo staršie vozidlo, výhodné PZP alebo havarijné poistenie môžete mať v každom prípade. V našej vylepšenej kalkulačke pre online porovnanie cien si porovnáte ceny až dvoch poistení, pričom potrebné údaje stačí zadať len raz. Jedinečná služba, ktorú ako prvá na slovenskom trhu ponúka spoločnosť Netfinancie.sk. Okrem toho môžete využiť aj služby bezplatného klientskeho servisu, ktorý vám pomôže v prípade akýchkoľvek otázok alebo problémov ohľadom vášho poistenia.

Aj na dovolenku sa môžete poistiť rýchlo a pohodlne. Využite porovnanie cien cestovného poistenia a ľahko si nájdete ideálne poistenie do zahraničia. Do poistenia si môžete zahrnúť rôzne riziká, ako je napríklad strata batožiny, úraz pri adrenalínovom športe či spôsobenie škody inej osobe. Všetko zvládnete kompletne online a zaručene ušetríte.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 131
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 8 999
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 774
  4. Každý piaty zomrie 8 771
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 790
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 728
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 507
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 2 967
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 8 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 8 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu