Nedeľa, 14. august, 2022 | Meniny má Mojmír

LEITECH Stará Ľubovňa hľadá do tímu nových kolegov

Ponúka atraktívne možnosti pre nových zamestnancov vo výrobe najmodernejších lanoviek na svete.

Spoločnosť LEITECH rozširuje výrobu vo svojom závode v Starej Ľubovni a hľadá do tímu nových kolegov. Ponúka stabilnú a bezpečnú prácu s množstvom sociálnych a finančných benefitov v regióne východného Slovenska. Poďte vyrábať a montovať tie najmodernejšie lanovky na svete. Tu na Slovensku.

Výrobca lanoviek LEITNER postavil v roku 2011 v Starej Ľubovni závod LEITECH, ktorá je súčasťou skupiny High Technology Industries Group, pod ktorú patrí výroba lanoviek a dopravných systémov POMA a LEITNER, strojov na úpravu snehu a zjazdoviek PRINOTH a zasnežovacích strojov DEMACLENKO. V závode LEITECH v Starej Ľubovni sa venujú najmä výrobe pylónov, lanoviek a komponentov pre dopravné systémy. Doteraz bolo do závodu investovaných takmer 11 miliónov eur a necelá polovica z tejto sumy do najnovšieho rozšírenia v roku 2021. Investície zahŕňajú najmodernejšie stroje a technologické zariadenia na výrobu komponentov oceľových konštrukcií a zváracej techniky.

Čo by mali potenciálni záujemci o prácu ovládať? Do výroby v závode LEITECH hľadajú zváračov s certifikátom, zámočníkov, obrábačov kovov či manažérov výrobných programov. Okrem výroby oceľových konštrukcií, pracuje na všetkých inštaláciách po celom svete aj odborný tím servisných pracovníkov. Poďte aj vy pracovať s najlepšími v obore a pridajte sa k nám do LEITECHu!

Načítavam video...

Leitech svojim zamestnancom okrem stability zamestnania a najlepšej bezpečnosti pri práci ponúka nadštandardné benefity, medzi ktoré napríklad patria:

• Podpora kariérneho rastu.
  • Školenia a vzdelávanie v rámci svojej profesie.
  • Rozvoj pracovných schopností a zručností.
  • Možnosť pracovať v zahraničí v Rakúsku a Taliansku.
  • Domácu a vyváženú stravu v podnikovej reštaurácii.
  • Individuálny prístup ku skĺbeniu pracovných povinností s voľným časom.
  • Ďalšie finančné výhody v rámci štruktúry odmeňovania.

Všetky aktuálne informácie o pracovných pozíciách nájdete na: leitech.sk/kariera/

Budete súčasťou tímu, a preto vám bude zverená náročná práca. Samostatná práca bude kombinovaná s profesionálnou podporou našich odborníkov v danej oblasti. Týmto spôsobom sa stážistom zaručí získanie informatívnych skúseností a reálny pohľad na každodenný pracovný život. 96 % bývalých stážistov by sa opätovne prihlásilo na stáž. Pre mnohých z nich je stáž odrazovým mostíkom ku kariére v podnikoch našej skupiny. Zoznámte sa s našimi divíziami a uchádzajte sa o miesto stážistu.

Závod LEITECH sa nachádza v Starej Ľubovni a okrem moderného vybavenia ponúka svojim zamestnancom najlepšiu ochranu zdravia pri práci. LEITECHu záleží aj na udržateľnosti svojej výroby a prístupu k životnému prostrediu. Na streche výrobnej haly bol nainštalovaný fotovoltický systém s výkonom 330 kWp. Spoločnosť LEITECH sa zaujíma aj o regionálnu komunitu, keďže finančne podporuje miestny hokejový tím. Poďte aj vy rozvíjať svoj región, poďte pracovať pre LEITECH. NA VRCHOL. SPOLU. Zavolajte nám na +421 902 771 600 alebo pošlite e-mail na info@leitech.sk.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Za architektonickým unikátom Apúlie cestujte do mestečka Alberobello.

INZERCIA 12. aug

Západoslovenská distribučná prinavráti koridoru pod VVN vedení v Pečnianskom lese prírodný charakter

INZERCIA 11. aug

Aký je rozdiel medzi palivami na čerpacích staniciach a tými, ktoré poháňajú monoposty F1?

11. aug
SkryťZatvoriť reklamu