Štvrtok, 29. september, 2022 | Meniny má Michal, Michaela

Auto bez čakania? VW T-Cross môžete mať hneď a aj so zľavou

Niektorí čakajú na svoje auto dlhé mesiace, no ak máte v hľadáčiku Volkswagen T-Cross, práve sa na vás usmialo šťastie.

Volkswagen T-Cross je sympatický mestský crossover, ktorý prekvapí skvelou variabilitou, posuvnými zadnými sedadlami a teraz aj vynoveným interiérom.

Na neveľkom pôdoryse podobnom modelu Polo ponúkne vnútorný priestor Golfu a vyzerá pri tom ako malý Touareg . To je vskutku zaujímavá kombinácia. Volkswagenu sa ju podarilo dosiahnuť vďaka šikovnému narábaniu s priestorom. V aute sa sedí vyššie a vzpriamenejšie, čo ocenia všetci, ktorí majú radi lepší výhľad z kabíny a pohodlnejšie nastupovanie.

T-Cross sa môže pochváliť bohatou základnou výbavou, ktorá nezabúda na dôležité bezpečnostné a asistenčné systémy. V základe ponúka systém núdzového brzdenia s rozpoznávaním chodcov, udržiavanie v jazdnom pruhu, asistent rozjazdu do kopca a 6 airbagov. Aj komfortná výbava je rozsiahla a v základe dostanete digitálny kokpit, rádio so 6,5-palcovým dotykovým displejom, klimatizáciu a elektrické okná.

Volkswagen si prichystal pre záujemcov o tento model špeciálnu akciu. Na model T-Cross teraz ponúka bonus až 1 000 €, takže jeho cena začína už na hladine 17 490 €. Tento bonus platí na všetky modely nezávisle od stupňa výbavy a motorizácie. Presné podmienky nájdete TU. Bonus môžete dostať na auto zadané do výroby, ale aj na skladové auto. A tých má Volkswagen k dispozícii vyše 30. To znamená, že auto môžete mať prakticky ihneď. Stačí si vybrať z ponuky na tejto stránke .

Akcia platí do konca augusta, takže zbytočne neváhajte. Môžete na ňu využiť aj výhodné financovanie VW NEXT .

Pre viac informácií zo sveta Volkswagenu navštívte www.volkswagenblog.sk a nezabudnite sledovať aj sociálne siete a YouTube kanál Volkswagen Slovensko.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Ak plánujete zatepliť šikmú strechu, nechajte si poradiť. Bezplatný poradca vás prevedie celým procesom zateplenia.

3 h
Popri záchrane aktuálnej situácie sa sociálni bankári snažia ľudí hlavne finančne vzdelávať.

Banka vníma ľudí nielen cez čísla, ale aj cez príbehy.

INZERCIA 4 h

Spoločnosť Atos znova získala platinové ocenenie EcoVadis za svoj postoj v oblasti spoločenskej zodpovednosti podnikov.

INZERCIA 5 h
SkryťZatvoriť reklamu