Pondelok, 28. november, 2022 | Meniny má Henrieta

Realitný maklér v Poprade

Ako efektívne predať svoju nehnuteľnosť s ľahkosťou, bezpečne a za najvyššiu cenu na lokálnom realitnom trhu?

(Zdroj: Slavomír Bušovský, RSc.)

Napíšeme si ako sme predali my dvaja bratia náš rodičovský rodinný dom.

K nášmu rodinnému domu máme citový vzťah a množstvo spomienok, ktoré sme s bratom prežili práve v tomto dome. Ja bývam v byte, odsťahoval som sa do susedného kraja aby sme boli blízko manželkiných rodičov. Brat býva v zahraničí kde sa aj oženil a už majú tri deti.

Zasadla rodinná rada, kde sme mali s bratom hlavné slovo ale po spoločnej diskusii sme sa jednohlasne zhodli, že bude riešením našej situácie predaj nášho rodičovského domu a jeho výťažok si rozdelíme na polovicu. Obaja bratia sme náš podiel použili do budúcnosti pre svoje deti.

Pýtali sme sa známych, ktorí predávali svoje nehnuteľnosti v spolupráci s realitným maklérom a od mnohých sme počuli jedno meno Slavomír Bušovský, RSc., realitný maklér v Poprade .

Radi dáme na odporúčanie známych a aj tak sme spravili. Na webe sme veľmi rýchlo našli kontakt a dohodli si osobné stretnutie priamo v spomínanom dome, kde nám p. Slavomír Bušovský, RSc., priamo stanovil predajnú cenu na základe jeho skúseností v realitnom trhu. Prezreli sme si referencie a bolo rozhodnuté.

Ako prebiehala naša spolupráca?

• Fotodokumentácia a 3D prehliadka
  • Zverejnenie ponuky na top realitných portáloch vrátane Youtube kanála
  • Cielená reklama na internete je samozrejmosťou
  • Overenie kupujúcich
  • Výber kupujúcich a obhliadky
  • Právny servis vďaka overenej právnickej kancelárií
  • Prepis energií
  • Popredajný servis

Google reklama nám dokázala, že sme takmer na každom známom webe videli náš predávaný rodičovský dom a po našej skúsenosti sme ocenili profesionálny prístup, skúsenosti z praxe a prehľad v lokálnom realitnom trhu.

Našu skúsenosť pri predaji domu s realitným maklérom Slavomírom Bušovským, RSc., budeme odporúčať aj svojim známym.

Ďakujeme.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Nová kampaň Shell sa nesie v duchu retra. Pre zákazníkov je pripravená séria šiestich keramických hrnčekov s jeho dobovými logami.

8m

Jedny to milujú, druhé nenávidia. Vianočné pečenie môže byť náročná úloha, zvlášť ak je rodina mnohopočetná a členovia maškrtní.

INZERCIA 1 h

V projekte Kesselbauer v centre Bratislavy plánujú obnoviť tradičnú pekáreň