Nedeľa, 25. september, 2022 | Meniny má Vladislav

Viete, ktorá je najvzácnejšia komodita? Budete prekvapení!

Nie je to ropa, ani zlato či iné drahé kovy. Je to čas. Neodmysliteľná esencia investovania. A hlavná téma nového magazínu X.

Neinvestovaním našich úspor sa nielenže dobrovoľne oberáme o výnosy, ale v časoch vysokej inflácie, aké zažívame dnes, o úspory priamo prichádzame. Je najvyšší čas to zmeniť. V najnovšom vydaní magazínu X vám poradíme, ako.

Šéfredaktorka magazínu X Monika Balgová vám vysvetlí, aký vplyv na naše peniaze má inflácia a ako sa môžeme voči nej brániť. Detailný prehľad možností ochrany peňazí pred infláciou na slovenskom trhu vám ponúkne Raymond Kopka, viceprezident predaja investičných produktov skupiny Proxenta. A to, do čoho investovať a neplatiť daň vám zasa poradí Ľubica Dumitrescu, vedúca partnerka oddelenia daňového a právneho poradenstva spoločnosti Deloitte na Slovensku.

Dozviete sa tiež, ktorý svetový región má z pohľadu investovania najväčší potenciál, čo spôsobilo pád kryptomien a aká je ich budúcnosť a tiež to, čo je nové na slovenskom realitnom trhu.

Na 112-tich stranách vám prezradíme horúce novinky z našich projektov, zoznámite sa s niektorými našimi odborníkmi a dozviete sa tiež, ako sa darilo skupine Proxenta v prvom polroku 2022.

Aktuálne vydanie magazínu X distribuujeme zdarma všetkým našim investičným klientom. Pokiaľ medzi nich zatiaľ nepatríte a chceli by ste sa o Proxente dozvedieť viac, vyplňte jednoduchý formulár a magazín vám zašleme do vašej schránky úplne zdarma. Magazín X bude tiež dostupný v novinových stánkoch po celom Slovensku ako súčasť špeciálu Trend Prime, ktorý vychádza v utorok 27. septembra 2022.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Ministerstvo dopravy a výstavby SR opätovne zvyšuje limity nákladov na obstaranie nájomných bytov.

INZERCIA 1 h

Budova je jedinou zachovanou časťou bratislavského pivovaru Stein, ktorú pretvoril architektonický tím Bouda Masár architekti.

23. sep

„Nie je čas učiť sa byť primátorom.“

23. sep
SkryťZatvoriť reklamu