Nedeľa, 25. september, 2022 | Meniny má Vladislav

Viete, ktorá je najvzácnejšia komodita? Budete prekvapení!

Nie je to ropa, ani zlato či iné drahé kovy. Je to čas. Neodmysliteľná esencia investovania. A hlavná téma nového magazínu X.

Neinvestovaním našich úspor sa nielenže dobrovoľne oberáme o výnosy, ale v časoch vysokej inflácie, aké zažívame dnes, o úspory priamo prichádzame. Je najvyšší čas to zmeniť. V najnovšom vydaní magazínu X vám poradíme, ako.

Šéfredaktorka magazínu X Monika Balgová vám vysvetlí, aký vplyv na naše peniaze má inflácia a ako sa môžeme voči nej brániť. Detailný prehľad možností ochrany peňazí pred infláciou na slovenskom trhu vám ponúkne Raymond Kopka, viceprezident predaja investičných produktov skupiny Proxenta. A to, do čoho investovať a neplatiť daň vám zasa poradí Ľubica Dumitrescu, vedúca partnerka oddelenia daňového a právneho poradenstva spoločnosti Deloitte na Slovensku.

Dozviete sa tiež, ktorý svetový región má z pohľadu investovania najväčší potenciál, čo spôsobilo pád kryptomien a aká je ich budúcnosť a tiež to, čo je nové na slovenskom realitnom trhu.

Na 112-tich stranách vám prezradíme horúce novinky z našich projektov, zoznámite sa s niektorými našimi odborníkmi a dozviete sa tiež, ako sa darilo skupine Proxenta v prvom polroku 2022.

Aktuálne vydanie magazínu X distribuujeme zdarma všetkým našim investičným klientom. Pokiaľ medzi nich zatiaľ nepatríte a chceli by ste sa o Proxente dozvedieť viac, vyplňte jednoduchý formulár a magazín vám zašleme do vašej schránky úplne zdarma. Magazín X bude tiež dostupný v novinových stánkoch po celom Slovensku ako súčasť špeciálu Trend Prime, ktorý vychádza v utorok 27. septembra 2022.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Ministerstvo dopravy a výstavby SR opätovne zvyšuje limity nákladov na obstaranie nájomných bytov.

INZERCIA 27m

Budova je jedinou zachovanou časťou bratislavského pivovaru Stein, ktorú pretvoril architektonický tím Bouda Masár architekti.

23. sep

„Nie je čas učiť sa byť primátorom.“

23. sep
SkryťZatvoriť reklamu