Utorok, 29. november, 2022 | Meniny má Vratko

Pre úsmevy všetkých detí: Mikuláš prinesie prekvapenia aj online

Mikulášska nádielka bude tento rok naozaj bohatá.

K tej u vás doma totiž Kaufland Detský festival pridá ďalšiu. Mikuláš príde s veľkým Úsmevom a bude rozdávať prekvapenia malým i veľkým.

Všetci milujeme ten čas, keď náš domov naplní vôňa blížiacich sa sviatkov. Užite si túto atmosféru spoločne s deťmi v teple vášho domova pri predvianočnom TV programe. Kaufland Detský festival totiž pre vás tento rok v spolupráci s Mikulášom pripravil popoludnie plné prekvapení nielen pre tých najmenších, ale doslova pre celú rodinu. Pozrieť si ho môžete ešte predtým, ako bradatý deduško naplní detské čižmičky dobrotami – v nedeľu 4. decembra. A to nielen online na www.detskyfest.sk, ale aj na novej rodinnej TURBO TV, ktorú odteraz nájdete u vás doma už aj v káblovej televízii.

MIKULÁŠSKY TV PROGRAM PLNÝ PREKVAPENÍ

Okrem veľkého Úsmevu si pre vás Mikuláš v rámci festivalového programu pripravil vrece plné prekvapení. A programová nádielka bude veru naozaj bohatá! Tí najmenší si môžu zaspievať spoločne s obľúbenou dvojicou Paci Pac a detským speváckym zborom. Aký by to bol mikulášsky program bez škriatka Fíha Tralala, ktorého majú deti tak radi? Nebojte sa, nebude chýbať ani obľúbený Šiši deň s Turbi a Turbom, či populárna moderátorská dvojica Veronika Hatala a Juraj Bača. V programe vystúpia aj deti, ktoré si pre nás isto pripravili niečo vianočné.

Samozrejme, Mikuláš nezabudol ani na starších súrodencov, ockov a maminy. Tým do čižmičky nadelí krásny gala program plný zvučných mien. V rámci slávnostného popoludnia a večera im zaspieva Tina s Alanom Murínom, Marián Čekovský s Monikou Bagárovou, Adam Ďurica, Anita Soul, Igor Kmeťo mladší spoločne s dcérkou Rebis, či stále obľúbený Paľo Hammel.

DARUJEME ÚSMEV DVAKRÁT

Nie všetky rodiny majú to šťastie deliť sa o vzájomnú lásku pod jednou strechou. Preto Mikuláš prinesie úsmev aj deťom i rodičom, ktorým vďaka náročným životným okolnostiam hrozí strata bývania, či doslova rozpad rodiny.

V rámci mikulášskeho festivalového gala večera Kaufland symbolicky odovzdá výťažok z kampane Darujte úsmev dvakrát, v rámci ktorej podporil neziskovú organizáciu Úsmev ako dar už po štvrtý raz . S veľkým Úsmevom tak prispeje k tomu, aby aj rodiny ohrozené stratou bývania mohli stráviť najkrajšie sviatky v roku spoločne.

Ak ste aj vy svojim deťom kúpili adventný kalendár s Medovníčkom v Kauflande, môžete si mikulášsky program s Kaufland Detským festivalom vychutnať nielen s hrejivým pocitom z darovaného úsmevu, ale aj so sladkou Fairtrade čokoládkou z rozprávkového okienka.

Prenos mikulášskeho Kaufland Detského festivalu, či čarovnú atmosféru z vianočných trhov, ktoré vám Mikuláš prinesie Z lásky k tradícii, budete môcť sledovať v nedeľu 4. decembra popoludní (od 14:00 hod) nielen online na www.detskyfest.sk , ale už aj na novej rodinnej káblovej televízii TURBO TV , ktorú si naladíte u vás doma.

Načítavam video...

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Zdroj: Unsplash

Zmeny v systéme revíznych postupov podľa noviel zákona o verejnom obstarávaní

INZERCIA 4 h

Spoločnosť LPP gmbh, s. r. o. vznikla už v roku 2019. Pôvodný zámerom boli zámočnícke, zváračské a potrubárske práce.

INZERCIA 16 h

Obľúbený bytový projekt v Bytči je už takmer vypredaný. Aj vďaka výhodným fixným cenám bez navýšenia o infláciu.

INZERCIA 16 h
SkryťZatvoriť reklamu