Štvrtok, 1. december, 2022 | Meniny má Edmund

Blíži sa najväčšia investičná konferencia roku 2022

Aký bude program a na koho sa môžete tešiť?

Spoločnosť XTB vás po roku pozýva na svoju tradičnú investičnú konferenciu. Celé podujatie sa bude konať online a vystúpi na ňom množstvo zaujímavých rečníkov a odborníkov z odvetvia. Hlavnou témou bude hľadanie nových investičných príležitostí v čase globálnej recesie a rastúcej inflácie. Konferencia sa uskutoční túto sobotu 26. novembra 2022.

Veľkosť a význam každej konferencie určujú jej hostia. XTB sa podarilo pozvať špičkových investorov, obchodníkov, analytikov a ekonómov na prednášky a panelové diskusie. Mnohí z nich sú známi z najúspešnejších bánk, iných spoločností alebo z médií, kde sa pravidelne objavujú. Tešiť sa môžete najmä na Michala Stupavského, Dominika Stroukala, Annu Píchovú či diskusiu Daniela Gladiša s Jaroslavom Brychtom a mnohých ďalších. Zo Slovenska prisľúbili účasť Ronald Ižip a Juraj Karpiš.

V diskusiách sa logicky nemožno vyhnúť témam o inflácii alebo globálnej recesii, ktoré verejnosťou aktuálne rezonujú. Budeme však môcť diskutovať aj o menovej politike alebo geopolitike. Nemôžeme vynechať ani konkrétne investičné tipy, postupy a stratégie. Tešíme sa na Vás v sobotu na kanáli YouTube spoločnosti XTB od 13:00. Vysielanie bude neverejné a vyžaduje sa prihlásenie.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Celkovo, vo všetkých 11 zúčastnených dm krajinách, sa podarilo vyzbierať sumu 551 254 eur.

8 h

Maďarsko a jeho hlavné mesto sú živé a krásne po celý rok. Jedinečné čaro však má rozhodne v zime, najmä v období sviatkov.

INZERCIA 12 h

Na systémové zmeny potrebuje občianske združenie Návrat dobrého partnera.

INZERCIA 21 h
SkryťZatvoriť reklamu